Marius Ghincea a fost învestit în funcția de prefect al Capitalei

Redactor:
Andreea Smerea
Marius Ghincea a fost învestit în funcția de prefect al Capitalei
Noul prefect al Capitalei, Marius Ghincea, a fost învestit, joi dimineață, în cadrul unui eveniment care a avut loc la sediul MAI. La ceremonie, Ghincea a precizat că este un om care își asumă deciziile legale.

„Aveți în față un om care știe să își asume deciziile legale. Considerăm că un profesionist, și aceasta chiar dacă, în ultima perioadă s-a instalat în rândul funcționarilor publici frica de a-și asuma responsabilitatea. Cauzele sunt multiple (…), însă ce vă pot spune cu sigruanță este că nu sunt atins de această temere. Faptul că am avut curajul de a acționa o spune și cariera mea de până acum. (…) Sunt adeptul ideii că faptele vorbesc de la sine și acest lucru se va observa pe parcursul activității pe care o voi desfășura în cadrul instituției prefectului Municipiului București. Vă rog să-mi permiteți să închei cu un citat al marelui artist Florian Pittiș, pe care îl vor înțelege cei ce vor să-l înțeleagă: «N-aveți decât să mă invidiați, dar eu pot în fiecare seară să fac această minune, să iau viața de la capăt»”, a spus Marius Ghincea, la ceremonia de învestire.

Sever Romulus Stana a fost înlocuit cu Marius Ghincea, la conducerea Prefecturii Capitalei, în 31 iulie, în urma unui anunț al reprezentantului Guvernului.

foto: Facebook / Marius Ghincea

Inchide