Mesajul unui polițist, după prinderea infractorului Marcel Lepa: „L-au prins, colegule…” / „Singurele monumente pe care societatea ți le închină sunt statuile viu bâțâitoare de tipul lui Garcea și al lui Robi”

Mesajul unui polițist, după prinderea infractorului Marcel Lepa: „L-au prins, colegule... / „Singurele monumente pe care societatea ți le închină sunt statuile viu bâțâitoare de tipul lui Garcea și al lui Robi
Publicat: 05/06/2019, 11:15

„L-au prins, colegule, deși, din câte am înțeles, lucrurile care nu te mai aduc înapoi sunt absolut inutile. Altfel, în ziua în care tu intri in pământ, scursura merge într-un loc democratic, cu drepturi duium, unde sarabanda favorurilor debutează cu o intervenție chirurgicală cum rar se întâmplă în lumea de dincoace de gratii: fără șpagă; dacă trece cu bine de singura reparație la care ai putea spera, sepsia, i se vor deschide perspective îmbucurătoare de reducere a pedepsei și de compensare frumușică a zilelor de detenție în bani, cât să-i țină loc de pilon doi de pensii la ieșirea din penitenciar”, scrie Ionuț Rasica pe Facebook.

Mai mult, „scursura” Lepa ar urma să primească bani și pentru „lezarea dreptului la imagine”, pentru că a fost fotografiat în momentul arestării.

„Tu, în schimb, ai murit, pentru o țară care nu te merită, senină și astăzi, în lipsa ei crasă de remușcări cu care a dat, din incultură, din lăcomie și din ignoranță, atribuția legiferării pe mâna unor indivizi cu moralitate nu prea mult deosebită de a celui care te-a ucis ! Ai murit solitar și anacronic, taman la apogeul unei epoci în care legiuirea se înfăptuiește cu consecvență în beneficiul infractorilor, în care legiuitorul lucrează inuman în contra victimei și își pune toată priceperea perversă, în disprețul premeditat al omului legii. Ai murit cu totul dezacordat de năzuințele de astăzi ale unei comunități egoiste și frivole, pentru care moartea ta, într-o misiune executată în condițiile atâtor lipsuri de-atâția ani cronicizate și niciodată, de nimeni observate, n-a fost decât un fapt divers sâcâitor și agasant în marginea agendei serioase a românimii – alaltăieri, programul oficial al Papei, ieri impozitarea strigătoare la cer a IT-știlor iar astăzi codul portocaliu de vreme rea…”, continuă Rasica în postarea sa.

Polițistul scrie că al său coleg a murit „năprasnic, defazat de valorile societății moderne, pentru că ai ținut morțiș să capturezi un urmărit internațional, în toiul unor vremuri în care senatorii țării îl scapă de răspundeera penală, fără nici cea mai mică urmă de proces de conștiință, pe șeful lor cu care sunt în cârdășie politică”.

„Încă i se pare beneficiarului jertfei tale că statul îi reține prea mult din produsul muncii sale pentru ca tu să primești, după 20 de ani de muncă grea, plină de privațiuni și de pericole, o leafă despre care nu va crede nici în ruptul capului că era în realitate de numai 3500 lei!”, exclamă Rasica.

„Ai murit, într-un cuvânt, pentru o societate care, pervertită, urâcioasă, dezbinată și frivolă, nu-ți va oferi recunoștință după moarte cum nu ți-a acordat autoritate în timpul vieții, pentru ușuraticul motiv că, trăgându-și înțelepciunea din culturile trecute ale bancurilor cu milițieni, îți desconsideră și astăzi, organic, menirea socială și munca, bagatelizându-ți sacrificiile și rolul social – singurele monumente pe care este capabilă să ți le închine sunt statuile viu bâțâitoare de tipul lui Garcea și al lui Robi”, conchide Ionuț Rasica, în postarea care a adunat 1.000 de reacții, 90 de comentarii și peste 500 de distribuiri pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee