METEO. VREMEA în România în acest week-end. Se încălzește în toată țara. Harta ANM

METEO. VREMEA în România în acest week-end. Se încălzește în toată țara. Harta ANM
Publicat: 24/08/2017, 21:37

ÎN ȚARĂ( vineri): Vremea va fi frumoasă, iar după o dimineață încă răcoroasă în mare parte a țării peste zi se vor atinge valori de temperatură mai ridicate decât în intervalul precedent. Cerul va fi variabil în nordul țării unde cu totul izolat, mai ales la munte, vor fi ploi slabe de scurtă durată, în timp ce în restul teritoriului se va menține senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral și 33 de grade în sud-vestul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse între 10 și 21 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 5…6 grade.

ÎN ȚARĂ(sâmbătă): Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade pe litoral și 35 de grade izolat în Banat și sud-vestul Olteniei. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări spre seară la munte și în nord-estul extrem unde izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 8…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade în Dealurile de Vest.

LA BUCUREȘTI(vineri): Vremea va fi frumoasă și în încălzire. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, spre 12 grade.
LA MUNTE(vineri): Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.
LA MUNTE(sâmbătă): Vremea va fi în continuare predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări locale în orele amiezii, când condițiile pentru ploi de scurtă durată vor fi foarte reduse. Vântul va sufla slab și moderat.
LA MUNTE(duminică): Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească, caracterizând o vreme caldă. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări după amiaza și în cursul nopții, când izolat vor fi averse de scurtă durată posibil însoțite de descărcări electrice, cu precădere în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat.
LA MARE(vineri): Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, ajungând la valori normale pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 17 și 19 grade. Cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla slab și moderat.
Temperatura apei mării va fi de 23…24 de grade.
LA MARE(sâmbătă): Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 27 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 22 și 24 de grade.
LA MARE(duminică): Vremea va fi frumoasă și relativ normală termic. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 21 de grade. Cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 22 și 25 de grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York