• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Mii de persoane rămase fără curent electric, după ce un bărbat s-a urcat pe un stâlp și amenință că se sinucide

Mii de persoane rămase fără curent electric, după ce un bărbat s-a urcat pe un stâlp și amenință că se sinucide

Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a urcat marţi dimineaţă pe un stâlp de înaltă tensiune din Iaşi, de unde ameninţă că se sinucide. Pentru că acesta fumează, compania de electricitate a decis să întrerupă curentul în acea zonă, afectând peste 2.000 de persoane din oraş.

Bărbatul s-a urcat pe stâlpul de electricitate marţi dimineaţă, în jurul orei 8.00, şi ameninţă că se sinucide.

„A fost trimisă autoplatforma cu pernă, este amplasată la baza stâlpului. La locul intervenţiei este şi un echipaj de prim ajutor. ISU este forţă de sprijin la solicitarea IPJ, care coordonează intervenţia”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Pentru că bărbatul fumează, compania de electricitate a decis întreruperea curentului electric. Peste 2.000 de persoane din mai multe zone din Iaşi au rămas astfel fără curent.

În această situaţie ar putea ajunge şi Spitalul Sfântul Spiridon, care a fost anunţat de companie că există posibilitatea ca furnizarea energiei electrice să fie întreruptă. Potrivit Dianei Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon, spitalul are curent la ora transmiterii ştirii, iar în cazul în care va fi necesar vor fi pornite generatoarele.

Foto: Pixabay

Tags:
Inchide