Ministrul Transporturilor, despre întârzierile de la CFR: „S-a lucrat la foc continuu”

Redactor:
Dan Straut
Ministrul Transporturilor, despre întârzierile de la CFR: „S-a lucrat la foc continuu”
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că pe căile ferate au fost înregistrate peste 43 de avarii din cauza furtunilor din vestul țării, avariile respective fiind remediate ca urmare a lucrului "la foc continuu" al echipelor feroviare.

„S-a intervenit aseară și azi-noapte, am avut peste 43 de avarii și s-a lucrat la foc continuu, am reușit să redresăm situația – bineînțeles, cu anumite întârzieri – și vreau să mulțumesc echipelor de intervenție. S-au rupt cabluri electrice, s-a intervenit și cu locomotive diesel, și asta arată că avem nevoie de dezvoltarea materialului rulant”, a declarat ministrul Transporturilor, prezent în Gara de Nord București la lansarea proiectului #SEPOATE dedicat promovării călătoriilor pe calea ferată.

La rândul său, directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes, a declarat că au fost 117 trenuri afectate de evenimentele meteorologice, totalizându-se peste 14.000 de minute de întârzieri. „Sunt 58 de trenuri pe Regionala Timișoara și peste 40 în Regionala Cluj, sunt și două trenuri deviate. În aceste trenuri deviate sunt 270 de călători care vor primi apă și ceai; niciun călător nu a fost în pericol în aceste ore”, a precizat Iosif Szentes.

Mai multe trenuri care trebuie să ajungă în Gara de Nord București înregistrează întârzieri de sute de minute, trenul care sosește de la Baia Mare raportând o întârziere de 320 de minute, din cauza furtunilor produse în vestul țării, potrivit tabelelor de sosiri-plecări din gară.

Întârzierile trenurilor care trebuie să sosească în Gara de Nord București sunt cauzate de furtunile produse duminică în vestul României, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătoarea de cuvânt a CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul IR 1822 care ajunge în București de la Arad are o întârziere de 300 de minute (va sosi la ora 11.00 în loc de ora 6.00), trenul IR 1642 care vine de la Baia Mare afișează o întârziere de 320 de minute, iar trenul IR 1696 care vine de la Timișoara N întârzie 250 de minute, conform tabelei de sosiri-plecări din Gara de Nord.

Alte trenuri care întârzie sunt IR 1644 care a plecat de la Sighetu Marmației (105 minute) și IR 15538 care vine de la Arad (190 de minute).

Trenul IR 1837 care ajunge în Timișoara din direcția Iași întârzie 68 de minute, trenul R 13313 care vine din Caransebeș afișează o întârziere de 51 de minute, iar trenul IR 72 care a plecat din Gara de Nord București întârzie 44 de minute, conform tabelei de sosiri-plecări din gara Timișoara.

Trenul IR 473 care sosește în Brașov de la Budapest Keleti prin Sighișoara întârzie 60 de minute, potrivit tabelei de sosiri din gara din Brașov.

Potrivit CFR SA, au întârziat 112 trenuri de călători cu 14.583 de minute, iar 15 trenuri au fost anulate pe raza regionalelor de cale ferată Timisoara, Cluj, Brașov și Iași, iar două trenuri de pe ruta Iași – Timișoara au fost deviate pe ruta ocolită, prin Suceava – Adjud – Siculeni – Dej – Cluj.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
Cine ar putea fi noul ministru al Sănătăţii, după demiterea lui Voiculescu! Ce nume s-au...
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Trecutul STRANIU al poliţistului care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean! Ce făcea bărbatul...
Opțiunea de care profiți gratuit la Digi: ai nevoie doar de așa ceva pe telefon
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide