Mircea Badea, schimb dur de replici cu Narcis Nădrag, avocatul bătăușei de 14 ani din Târgu Jiu. “Tupeu nesimțit. Ești cea mai urâtă persoană din România!” / “Incitați la violență!”

Redactor:
Răzvan Scarlat

Mircea Badea a avut un schimb dur de replici cu Narcis Nădrag, avocatul agresoarei de 14 ani din Târgu Jiu, care a bătut și umilit două colege. Prezentatorul de la Antena 3 a explodat, pur și simplu, când apărătorul adolescentei a început să minimalizeze situația, încercând să-și pună într-o lumină bună clientul.

În primă fază, Narcis Nădrag a explicat că bătăușa își asumă fapta, după care i-a lăudat părinții, care sunt oameni fără antecedente penale, care și-au crescut copiii cu credință.

Întreaga familie, dar mai ales minora îşi asumă fapta. Este total dezagreabil ce am văzut cu toţii. Este de o gravitate extremă ce s-a întâmplat cu acești copii. Totuşi, vorbim de o persoană de 14 ani şi victima este cu 8 luni mai mică decât ea. Nu putem vorbi de o agresiune la o persoană de vârstă diferită sau la un interval de vârstă foarte mare. Să vorbim despre părinţi fără să cunoaştem situaţia, mi se pare aberant. Sunt nişte oameni ca lumea, fără antecedente penale, cu locuri de muncă, care şi-au crescut copiii cu credinţă, aşa cum au ştiut dumnealor. Răspunderea penală este personală”, a spus avocatul agresoarei de 14 ani din Târgu Jiu.

Narcis Nădrag o laudă pe bătăușă: “Are rezultate școlare remarcabile!”

În continuare, Narcis Nădrag a ridicat-o în slăvi pe agresoare, precizând că are rezultate remarcabile la școală, fiind de părere că violența juvenilă este posibil să fi plecat de la desenele animate de la televizor.

Nimeni nu spune că este normal ce a făcut această minoră, nimeni nu spune că nu trebuie să se ia măsurile legale. Dar să vorbim de tortură… Este vorba de un certificat medico-legal de 8-9 zile îngrijiri medicale. Nu vrea nimeni să îi ia apărarea. Nu a avut niciodată nicio abatere disciplinară la şcoală. Rezultatele şcolare sunt remarcabile. Trebuie să analizăm mult mai profund şi să vedem ce a determinat ca violenţa juvenilă să crească atât de mult. Şi putem pleca de la desenele animate pentru că şi eu am un copil de 13 ani…”, a spus Narcis Nădrag, în cardul emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Dialog incendiar între Mircea Badea și Narcis Nădrag

Mircea Badea nu a mai suportat discursul avocatului și a intervenit, între cei doi urmând un schimb de replici, pe care îl redăm în totalitate.

Mircea Badea: Mi-e foarte greu să suport tupeul acestui avocat. Eu pot să înţeleg meseria de avocat, o susţin, dar tupeul nesimţit nu îl tolerez. Auzi, domnule avocat, dacă fii-tu ar fi păţit aşa ceva, mai aveai discursul ăsta?

Narcis Nădrag: Cu certitudine nu, domnule Badea. Vă apreciez foarte mult. O să vă rog să mă ascultaţi 30 de secunde. Aşa cum spuneam, nu vreau să minimalizeze, dar vorbim de un copil de 14 ani. Cu tot respectul, am văzut postările dvs. de pe Facebook. Incitaţi la violenţă.

Mircea Badea: Foarte bine. Aveţi instituţiile statului, vă rog să vă adresaţi instituţiilor statului. Mult succes vă doresc. Hai să vedem care pe care, în speţa asta juridică.

Narcis Nădrag: Pot să vorbesc şi eu 30 de secunde?

Mircea Badea: Nu, nu puteţi!

Narcis Nădrag: Stau şi ascult monologul dumneavoastră şi când terminaţi vorbesc.

Mircea Badea: Nu aveţi voie. Notaţi ce vorbesc eu. Cu mine este toată România. Aţi făcut o mare greşeală că aţi intrat în direct.

Narcis Nădrag: De ce?

Mircea Badea: Pentru că în momentul ăsta sunteţi una dintre cele mai urâte persoane din România.

Narcis Nădrag: Eu nu exprim un punct de vedere personal. Nu a spus nimeni niciodată că este de acord cu atitudinea şi comportamentul acestor minori. Dar nimeni nu este de acord ca această fată să fie stigmatizată.

Mircea Badea: De ce. Este prea sensibilă? Să stea ea şi cu familia ei în genunchi să îşi ceară iertare şi atunci mai vorbim.

Narcis Nădrag: În aceeaşi seară, minora pe care o reprezint i-a dat un mesaj scris şi a vorbit cu partea vătămată, cerându-i scuze.

Mircea Badea: Nu vă cred!

Narcis Nădrag: Vă rog să mă verificaţi!

VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului...
Poveste demnă de Dosarele X, la Cluj! Femeia A MURIT, dar soţul a readus-o la...
FOTO. Imagine interzisă cardiacilor cu Anamaria Prodan! Vedeta s-a fotografiat de la spate în cea...
Mutare bombă în televiziune! Andreea Mantea pleacă de la Kanal D? Oferta ȘOC făcută de...
Serena Williams, surprinsă cu fostul iubit! Imagini uimitoare cu americanca
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Ce s-a întâmplat cu Simona Hapciuc de la Survivor în prima zi după revenirea în...
Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Doi muncitori care renovau un apartament în Bacău, ținuți ostatici și omorâți de fostul proprietar...
Poveste demnă de Dosarele X, la Cluj! Femeia A MURIT, dar soţul a readus-o la...
Cum arată femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume. Bustul său cântărește 50...
Cele mai OTRĂVITOARE flori. Se dau frecvent de 1 MARTIE, dar patru dintre ele te...
Răsturnare de situație în accidentul care a oripilat Bucureștiul. Ce ar fi consumat șoferița care...
Diana Șoșoacă, atac ULUITOR! Mihai Gâdea și Victor Ciutacu se vor enerva rău
Gafa majoră în care a fost implicată o prezentatoare cunoscută. E uluitor ce a apărut...
Felicitari de 1 Martie 2021: Cele mai frumoase imagini cu text pentru persoanele dragi cu...
Cum arată lacul toxic care a îmbolnăvit mai mulți influenceri. Ce s-a întâmplat cu pielea...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Pentru prima dată după mulţi ani asistăm la un trend inversat al migraţiei în Europa....
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide