Mircea Lucescu, OUT de la naționala Turciei? Oficialii de la Besiktas DEZMINT zvonurile

Mircea Lucescu, OUT de la naționala Turciei? Oficialii de la Besiktas DEZMINT zvonurile
Zvonuri că Mircea Lucescu ar fi fost demis de pe banca naționalei Turciei. Vezi cum dezminte Senol Gunes de la Besiktas Istanbul informația că i-ar lua locul

Mircea Lucescu, 73 ani, a fost instalat la conducerea primei reprezentative a Turciei în vara lui 2017 și mai avea contract până în iunie 2019, dar bilanțul său (4 victorii, 6 remize și 7 eșecuri) i-ar fi determinat pe șefii federației să-l demită, transmite Reuters.

Antrenorul român a fost declarat principalul vinovat, inclusiv de către presa turcă, de eșecul din Liga Națiunilor, competiție în care naționala Turciei a retrogradat în Seria C.

Înlocuitorul său ar fi turcul Senol Gunes, de la Beșiktaș, el revenind la prima reprezentativă după 15 ani, primul mandat fiind în 2004. Gunes e cel care a dus Turcia până pe locul trei la Campionatul Mondial din 2002, iar acum va debuta în meciul cu Albania din martie, din preliminariile EURO 2020. Presa turcă susține că va continua în paralel și pe banca lui Beșiktaș, acordul alături de echipa căruia i-a adus titlul de campioană fiind valabil până la finalul acestui sezon.

Totuși, sâmbătă seara, pe contul oficial de twitter al clubului Besiktas a fost postat un mesaj în care este citat antrenorul Senol Gunes dezmințind zvonurile.

„La întrebarea despre zvonurile recente potrivit cărora Senol Gunes ar fi acceptat să lucreze pentru echipa națională a Turciei, Senol Gunes a spus: „Sunt doar zvonuri pe rețelele sociale. Nu știu absolut nimic. De trei ani tot mă dau demis de la Besiktas.” notează oficialii clubului din Istanbul.

Puțin mai târziu, adaugă și o fotografie cu Mircea Lucescu privind liniștit un meci din campionatul Turciei, „în ciuda zvonurilor că Senol Gunes ar fi acceptat să devină noul antrenor al naționalei Turciei”. 

Foto: Hepta

 

×
Inchide