Moise Guran: „Nu ducem lipsă de oferte pentru Biziday”. Cum va decide unde va fi difuzată emisiunea

Moise Guran: Nu ducem lipsă de oferte pentru Biziday. Cum va decide unde va fi difuzată emisiunea
Publicat: 09/08/2015, 20:24
Actualizat: 10/08/2015, 08:31

„Din fericire nu ne lipsesc ofertele, dar acum, cât suntem încă în august, aș vrea să inițiez aici, pe acest site, același tip de consultare pe care l-am avut cu dumneavoastră, urmăritorii noștri, și în 2010, atunci când am avut de ales între TVR și Antena3. Ne ajută și pe noi să vă înțelegem mai bine.

Înainte de a vă adresa câteva întrebări foarte concrete, prin intermediul unui chestionar deschis, fac precizarea că rămânem pe aceleași coordonate la Europa FM, cu emisiunea România în Direct de la ora 13.15, și cu editorialul radiofonic Biziday, de la 7.30 dimineața și 18.30, seara.

De asemenea, vom continua să producem serialul de fillere „Clubul celor care muncesc în România”, al cărui scop este promovarea produselor fabricate în țara noastră și care, firesc, crează locuri de muncă în România”, scrie Moise Guran pe blogul său.

Guran anunță și că emisiunea TV Biziday va fi disponibilă pe un site și în viitor pe smartphone. Cât despre consultarea cu fanii săi, realizatorul tv are câteva precizări și un chestionar: „Insist să nu facem (de această dată) o dezbatere în contradictoriu în legătură cu întrebările de mai jos, aș prefera să vă manifestați opțiunile cât mai clar, fără a vă lăsa influențați de răspunsurile celorlalți. Chestionarul este scurt, de aceea nici nu am mai făcut o aplicație pentru el. Veți avea nevoie de maximum trei minute în care să răspundeți cât mai schematic printr-un simplu comment. Deci, nu dați click pe poza cu întrebări, scrieți doar răspunsurile la comment. De exemplu, la prima întrebare eu aș răspunde – 1. 41, București, jurnalist. Apoi – 2. in medie de trei ori. Și așa mai departe…”, încheie Guran pe blogul Biziday.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult