Monica Anisie, jignită de Victor Ponta: “Femeie incompetentă!” Ce l-a deranjat pe liderul Pro România

Monica Anisie, jignită de Victor Ponta: “Femeie incompetentă!” Ce l-a deranjat pe liderul Pro România
Victor Ponta, un nou mesaj după exit-poll-uri: „Mulțumesc celor care mi-au fost alături...” / Mediafax Foto / Titus Ilieși
Publicat: 07/11/2020, 18:20
Actualizat: 07/11/2020, 18:31

Victor Ponta, liderul Pro România, a catalogat-o pe Monica Anisie drept “incompetentă”. Revolta fostului prim-ministru a pornit după ce ministrul Educației a precizat că închiderea școlilor este și o măsură de solidaritate cu medicii din spitale.

Liderul Pro România este de părere că unitățile de învățământ ar trebuie să primească din nou elevii la cursuri, în condițiile în care mai puțin de 1% dintre ei s-au infectat cu coronavirus în interiorul școlilor și liceelor.

Opriți prostia! Opriți distrugerea Educației prin suspendarea cursurilor cu prezența fizică a profesorilor și elevilor! Opriți catastrofa economică prin blocarea părinților acasă alături de copii! Această femeie incompetentă nu înțelege că și medicii și personalul din spitale au copii care TREBUIE să meargă la Școală (oricum nu au cu cine să îi lase acasă cât timp ei muncesc)! Această femeie Incompetentă nu înțelege că rata de infectare ‘sub 1%’ dovedește ceea ce spun OMS și toți specialiștii internaționali – că școlile trebuie să rămână deschise / că nu școlile sunt focare de infectare!”, a spus, în primă fază liderul Pro România.

Victor Ponta: “Promisiunea noastră: școlile vor rămâne deschise!”

Victor Ponta a ținut să precizeze că partidul pe care îl conduce, Pro România, nu susține, sub nicio formă, școala online și promite că va face tot posibilul ca unitățile de învățământ să se redeschidă.

“PROMISIUNEA noastră: școlile vor rămâne deschise – personalul didactic si nedidactic va fi testat, condițiile de igienă și protecție implementate – dar școlile rămân deschise (doar acelea în care se constată un număr semnificativ de infectări se suspendă pe durata determinată necesară pentru procedurile sanitare)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ce a spus Monica Anisie

În ultimele săptămâni au crescut cazurile de îmbolnăvire, numărul de infectări este din ce în ce mai mare, uitați-vă la spitalele din România. Trebuie să fim solidari cu medicii, luăm astfel de măsuri, de suspendare a cursurilor față în față în unitățile de învățământ, complementar cu posibilitatea ca activitățile desfășurate de părinți să fie în regim de telemuncă. Prin urmare, părinții muncesc de acasă, copiii își continuă educația de acasă”, a spus Monica Anisie, ministrul Educației.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase