Mugur Mihăescu, despre închiderea restaurantelor: În HoReCa, de două săptămâni nu există focare de coronavirus! Cine e dementul care a luat o asemenea măsură?

Mugur Mihăescu, despre închiderea restaurantelor: În HoReCa, de două săptămâni nu există focare de coronavirus! Cine e dementul care a luat o asemenea măsură?
Mugur Mihăescu, replică pentru Klaus Iohannis, după închiderea HoReCa. “Domnule președinte, îmi dă cu minus. Gândiți-vă de două ori dacă...” Actorul anticipează o surpriză la alegerile parlamentare
Publicat: 08/10/2020, 07:49
Actualizat: 06/04/2021, 15:40

Actorul Mugur Mihăescu este revoltat din cauza măsurilor de suspendare a activității HoReCa în orașele unde rata de infectare este de 1,5 la mia de locuitori. Actorul și proprietarul unor localuri în Centrul Vechi al Capitalei, Mugur Mihăescu atrage atenția asupra impacului negativ pe care îl are o astfel de măsură pentru economie și evidențiază faptul că în această industrie nu au fost înregistrate focare de coronavirus în ultimele două săptămâni. 

Mihăescu este de părere că „mingea” se află la premierul Orban, care nu înțelege impactele negative care i se aduc atât industriei HoReCa, cât și economiei naționale:

”Nu înţelege că toată economia este legată şi se bucură de răul altuia. Mai devreme sau mai târziu va avea de suferit. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face comentarii inutile şi dă-i d***u de cârciumari, de hotelieri, putem să trăim şi fără teatre, să trăim şi fără transportatori şi fără fermierii care fac aprovizionare, pentru că toate aceste industrii sunt conectate. Nu poţi să faci treaba asta, atâta timp cât mai ai şi pe masă o situaţie făcută de specialişti în domeniu, tot ai Guvernului României, care spune că în HoReCa de două săptămâni, nu există focare. Este clar că mingea este la Ludovic Orban (…) Cine e dementul care a luat o asemenea măsură, când toată lumea spune, toţi spun că eşti nebun şi tu nu asculţi. Toată lumea spune. Bă’ băiatule, eşti dus cu pluta. Şi de asta l-am rugat pe premier, pentru că eu nu cred că e premier PNL, PDL, PLLM, sau ce o fi. Este premierul României, iar industria HoReCa nu este industria PNL, USR sau PSD.

Mihăescu: Este industria României în care au muncit 600.000 de angajaţi care au familii

Antreprenorul Mugur Mihăescu trage un semnal de alarmă asupra datoriilor care trebuie plătite de reprezentanții industriei HoReCa:

„Este industria României în care au muncit 600.000 de angajaţi care au familii (…) Haideţi să vă spun adevărul. În octombrie ştiţi că trebuie să vină ANAF-ul să ne oprească conturile dacă nu plătim datoriile din urmă? Știați lucrul ăsta? Aveți idee de treaba asta? Există vreun proiect de ordonanță de Guvern? A ieșt cineva să spună, domne, amânăm plata ălora restanți din martie. S-a gândit vreun deştept de la Ministerul Fondurilor Europene să nu stăm cu banii veniţi de la Uniunea Europeană de trei luni. Trei luni pentru o pagină de norme care a stat în dezbatere publică. Ştie vreun deştept de la Ministerul Fondurilor că nu trebuie să scrii 40.000 de pagini ca să accesezi nişte fonduri (…) Guvernul a venit cu nişte reguli, noi ne-am conformat”,

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Meteorologii au anunțat până când mai ține vremea rece