New Yorkul caută un „țar al șobolanilor”. Job-ul neobișnuit pentru care se oferă 170.000 de dolari

New Yorkul caută un „țar al șobolanilor”. Job-ul neobișnuit pentru care se oferă 170.000 de dolari
Sursă Foto - Digi24
Publicat: 04/12/2022, 11:27

Biroul primarului Eric Adams caută un „director de atenuare a efectelor rozătoarelor” sau țar al șobolanilor, așa cum îl numesc mulți, pentru a lupta împotriva rozătoarelor care au împânzit orașul.

Job-ul de la Primăria New York este descris ca fiind un loc de muncă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, care necesită rezistență și abilități de scenă pentru locuitorii orașului cu o „atitudine de spadasin, umor viclean și o aură generală de dur”.

Printre responsabilități se numără elaborarea de strategii de atenuare a șobolanilor, gestionarea proiectelor și a inițiativelor politice în cadrul agențiilor din oraș și conducerea de pe front cu tehnici practice de exterminare.

„Șobolanii vor urî acest anunț de angajare”

„Șobolanii vor urî acest anunț de angajare. Dar 8,8 milioane de newyorkezi și guvernul orașului dumneavoastră sunt gata să lucreze cu dumneavoastră pentru a reduce populația de șobolani, a crește curățenia și a preveni molima”, se arată în anunțul de angajare.

Oricine va fi ales pentru acest rol ar putea fi plătit cu până la 170.000 de dolari, potrivit Dailymail.com.

Apariția șobolanilor a crescut considerabil în ultimii ani, iar plângerile la numărul de telefon al serviciului pentru clienți al orașului au crescut cu 67% față de 2019.

Se estimează că există aproximativ două milioane de șobolani care se târăsc pe străzile și în metrourile orașului, adică aproximativ unul la fiecare patru newyorkezi.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase