Noi informații din dosarul interlopilor acuzați că ar fi amenințat și jefuit mai mulți cântăreți de manele

Noi informații din dosarul interlopilor acuzați că ar fi amenințat și jefuit mai mulți cântăreți de manele
Noi informații din dosarul interlopilor acuzați că ar fi amenințat și jefuit mai mulți cântăreți de manele / Sursă FOTO: https://static.playtech.ro
Publicat: 27/07/2020, 19:32
Actualizat: 06/04/2021, 18:22

Au apărut noi informații din dosarul interlopilor acuzați că ar fi amenințat și jefuit mai mulți cântăreți de manele. Potrivit anchetatorilor, Coporan Ion și Bolcos Cristian sunte ceretați pentru mai multe infracțiuni.

Infracțiunile pentru care sunt cercetați cei doi

În dosarul penal privind membrii grupului infracțional Duduienii la 24.07.2020 a fost depistat Coporan Ion, cercetat pentru 2 infracțiuni de complicitate la tâlhărie și 2 la șantaj, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar după ce a recunoscut comiterea faptelor reținute în sarcina sa și a expirat ordonanța de reținere.

De asemenea, la 27.07.2020 a fost reținut Bolcos Cristian zis Cristi Cioară, revenit din Anglia in cursul zilei de sâmbătă, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru săvârșirea a 3 infracțiuni de complicitate la tâlhărie și 2 la șantaj, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie înaintată instanței propunerea pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Membrii clanului Duduianu sunt acuzați că ar fi amenințat și jefuit mai mulți maneliști

Membrii clanului Duduianu, acuzați de anchetatori că i-ar fi amenințat și jefuit pe mai mulți lăutari de succes, printre care Florin Salam și Nicolae Guță, câștigau sume uriașe și din infracțiuni de cămătărie. În acest sens, polițiștii au reușit să probeze că interlopii erau ajutați inclusiv și de unii funcționari publici. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de GÂNDUL.RO, arestarea liderilor clanului Duduianu reprezintă numai o parte din activitatea membrilor acestei grupări criminale.

Cu puțin timp înainte ca Aramis Duduianu și unchii săi, cunoscuți drep Seif și Denom să fie ridicați de acasă, Poliția a descins și în mai multe localități din Domnești, județul Ilfov, la alte rude ale acestora care se ocupau, în general, de fapte de cămătărie.