Nou protest la Baia de Aramă. Oamenii vor să meargă la Craiova, să o vadă pe Sorina, fetița luată cu mascații din casă – VIDEO

Redactor:
Cosmin Pirv
Nou protest la Baia de Aramă. Oamenii vor să meargă la Craiova, să o vadă pe Sorina, fetița luată cu mascații din casă – VIDEO
Câteva zeci de oameni s-au strâns, duminică dimineața, în fața Primăriei din localitatea Baia de Aramă, județul Mehedinți, și anunță că vor pleca cu un autocar spre Craiova. Ei sunt nemuțumiți de modul în care au acționat autoritățile în cazul fetiței de 8 ani care a fost luată cu mascații din casă.

Câteva zeci de oameni s-au strâns duminică dimineața în fața Primăriei din localitatea Baia de Aramă, din județul Mehedinți. Aceștia au anunțat că vor pleca în jurul prânzului spre Craiova, cu un autocar.

„Mergem să o vedem pe Sorina, să vedem dacă e bine”, a spus unul dintre participanții la protest.

Oamenii poartă pancarte pe care scrie „Nu distrugeți fericirea unui copil” și au scandat în fața primăriei „Sorina noi vom lupta, traficanții nu te ia”.

Proteste au avut loc și vineri și sâmbătă, în fața casei din care a fost luată fetița. Oamenii acuză autoritățile că nu se implică și mai mulți participanți au spus că adopția nu a fost făcută corect.

Fetița a fost luată cu mascații vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, județul Mehedinți, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascații au intrat în casă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „mami, nu vreau să plec!”. Și vecinii au fost revoltați de această situație.

Imediat după ce fetița a fost luată din casă a apărut un val de nemulțumiri, oamenii fiind supărați de faptul că fetița a fost luată împotriva voinței ei.

Asistenta maternală care a avut grijă de fetița luată din casă de mascați, la Baia de Aramă, susținea că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.

Inchide