O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de fostul iubit. Acesta era recidivist și fusese eliberat recent

O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de fostul iubit. Acesta era recidivist și fusese eliberat recent
O adolescentă de 15 ani a fost bătută crunt de fostul iubit. Acesta era recidivist și fusese eliberat recent / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 15/05/2022, 15:15

O tânără de doar 15 ani a fost bătută pe stradă de către fostul său iubit, cu doi ani mai mare. Aceasta se îndrepta către școală când a fost atacată de către fostul său prieten. În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă cum tânărul o lovește pe fată cu bestialitate, iar băiatul nu este la prima agresiune. Acesta l-a lovit și pe tatăl fetei bătute.

„Este în spital, la București, are o fractură nazala. Nu știm cât va mai dura. Așteptăm să vedem dacă va fi operată sau ce vor decide doctorii.

Momentan e cât de cât mai bine față de cum a fost”, a afirmat tatăl fetei, scrie Realitatea.

Bărbatul a povestit că fiica să de 15 ani a avut o relație de două luni de zile cu tânărul de 17 ani. „Au avut o relație de prietenie. A fost iubitul ei. Primul ei iubit, nu a mai avut până acuma. Când și-a dat seama de comportamentul agresiv, s-a despărțit. Au început fel și fel de amenințări. Eu mai am și o față mai mică. A zis că le violează. M-am pomenit cu el la poartă. Am făcut plângere la Poliție, în urmă cu o luna de zile. Când ieșeam cu față de la școală. Am încercat să vorbesc cu el și când nu eram atent m-a lovit”, a povestit tatăl adolescentei.

„Celeilalte fete îi e frică să meargă la școală pentru că el se află în libertate. Nu poate să stea un asemenea individ în libertate. El fiind liber prin oraș, trebuie să stau după față, să o păzesc”, a mai spus bărbatul.

Acesta a spus că în prezent sunt 3 plângeri de agresiune, lovire și hărțuire formulate pe numele tânărului.

„E tentativă de omor”

„A lovit-o până nu a mai putut. E tentativă de omor. Nu poți să dai așa când persoană e inconștiență”, a declarat tatăl fetei.

Poliția efectuează cercetări într-un dosar penal sub infracțiunea de loviri și alte violente. Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, a fost internat la un centru din Alexandria, dar a plecat. Am cerut internarea acestuia în cadrul unei unități spitalicești de la rază municipiului Teleorman, dar nu s-a putut, fiind minor și trebuind să fie însoțit. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea și propunerea de măsuri legale, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Iulian Orbesteanu.