O bătrână din Suceava a fost violată şi tâlhărită de propriul ginere

O bătrână din Suceava a fost violată şi tâlhărită de propriul ginere
Publicat: 29/10/2020, 15:09

O femeie de 84 de ani a fost violată şi tâlhărită de propriul ginere. Victima a anunțat Poliţia acum câteva zile, deși incindentul a avut loc săptămâna trecută. Agresorul a fost reţinut şi ar putea fi arestat preventiv.

Incidentul s-a produs pe 22 octombrie în comuna suceveană Valea Moldovei. O femeie în vârstă de 84 de ani ar fi fost violată, bătută şi tâlhărită chiar de ginerele ei, un bărbat de 52 de ani.

Victima a anunţat incidentul la Poliţia patru zile mai târziu, iar presupusul agresor a fost reţinut de poliţişti miercuri. El se află în arestul IPJ Suceava şi este cercetat într-un dosar penal de viol şi tâlhărie calificată.

Locuinţa suspectului din comuna Valea Moldovei a fost percheziţionată de poliţişti, în baza unui mandat emis de Judecătoria Gura Humorului.

Joi, suspectul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Razie în Europa pentru prinderea violatorilor! România, implicată și ea în campania Europol

Razie în Europa pentru prinderea infractorilor care comit agresiuni de natură sexuală. Vizați sunt în principal violatorii, iar România este și ea printre țările implicate în această campanie declanșată de Europol.

Alături de agențiile de aplicare a legii din alte 18 state, plus Europol, participă și Poliţia Română la această campanie care își propune să crească gradul de informare publică în scopul prinderii persoanelor căutate pentru săvârşirea de infracţiuni de natură sexuală.

Razie în Europa pentru prinderea violatorilor. În ce state s-a dat alarma

„Unele dintre cele mai periculoase persoane din toată Europa, căutate pentru săvârşirea de infracţiuni de natură sexuală, sunt în atenţia poliţiştilor. Pentru a aduce agresorii sexuali în atenţia publicului, a fost lansată o campanie de informare în 19 state europene, prin care oamenilor li se cere sprijinul în scopul depistării unora dintre cele mai periculoase persoane, căutate pentru săvârşirea de infracţiuni de natură sexuală”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase