O camionetă s-a oprit într-un restaurant din Sibiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate și a lovit o mașină (FOTO)

O camionetă s-a oprit într-un restaurant din Sibiu, după ce șoferul nu a acordat prioritate și a lovit o mașină (FOTO)
O camionetă s-a oprit într-un restaurant din Sibiu, pe DN1
Publicat: 27/08/2020, 22:38
Actualizat: 27/08/2020, 22:46

Șoferul unei camionete, care a vrut să iasă în DN1, dinspre orașul sibian Săliște, nu a acordat prioritate și a lovit o mașină, apoi s-a oprit într-un restaurant. În urma accidentului, care a avut loc joi, trei persoane au fost rănite.

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 36 de ani, din Mureș, care a lovit o mașină care circula dinspre Alba, condusă de un șofer de 30 de ani, din Suceava, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, citați de Mediafax.

Cei doi conducători auto, dar și o femeie de 25 de ani, pasageră în mașina condusă regulamentar, au fost răniți.

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate pe Drumul Național 1, în zona evenimentului rutier.

Un tânăr din Iași, pasionat de motoare, mort într-un accident cumplit! Accidentul care a distrus viitorul unei familii

Pe Ionuț Bogdan, de 26 de ani, îl cunoștea tot Iașiul, pasiunea sa pentru motoare fiind știută de prieteni, rude și alți apropiați.

O manevră greșită, însă, l-a costat viața, iar acum cel pe care amicii îl alintau „Papy” a lăsat în urmă o familie îndoliată – o tânără își va crește fiica de numai 1 an fără bărbatul alături de care visa să trăiască toată viața!

Tragedia  s-a petrecut pe drumul dinspre Lețcani către Iași. Conform bzi.ro, la un moment dat, motocicleta lui „Papy” a încercat să depășească prin dreapta un autoturism, manevră care s-a încheiat cu o coliziune puternică.

Izbit frontal de un cap de pod, motorul lui Ionuț Bogdan a fost aruncat zeci de metri în afara părții carosabile! S-a sunat la 112, iar echipajul sosit la fața locului a încercat să-i acorde primul ajutor, începând imediat manevrele de resuscitare, dar fără niciun rezultat.

Poliția Română și-a înregistrat la OSIM noua colantare a mașinilor, în culorile albastru și galben!

Poliția Română a transmis, joi, că a înregistrat la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) noul model de colantare a autospecialelor de Poliție, în culorile albastru și galben. Potrivit Poliției, noul design este în concordanță cu cel al altor state membre UE.

„Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis către OSIM, încă de la începutul lunii mai a acestui an, documentele necesare înregistrării noii colantări a autospecialelor de poliţie. Autospecialele noi de Poliție au fost recolantate în albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent, pentru a asigura vizibilitatea și pe timp de ceață, autocolantele fiind de calitate foarte ridicată. Totodată, acest demers a fost necesar pentru ca cetățenii să poată diferenția autovehiculele Poliției Române de cele ale Poliției Locale”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase