FOTO / VIDEO. Cum arată noile mașini de Poliție din România. Sunt colantate după o nouă grafică

Redactor:
Alexandru Coman

Noile mașini de Poliție din România sunt colantate după o nouă grafică. 17 astfel de au intrat în dotarea Poliției Argeș.

„17 autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a recepționat, astăzi, un lot de 17 de autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică şi rutieră, după cum urmează:

Două astfel de mașini vor patrula pe Autostrada București-Pitești

-1 la Serviciul Ordine Publică;

– 3 la secţiile urbane din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti;

– 5 la structurile de poliţie rutieră;

– 6 la structurile de ordine publică din mediul rural: Secţia de Poliţie Rurală Bascov, Secţia de Poliţie Rurală Drăganu, Secţia de Poliţie Rurală Poiana Lacului, Secţia de Poliţie Rurală Buzoeşti, Secţia de Poliţie Rurală Leordeni şi Postul de Poliţie Băiculeşti.

– 2 dintre cele 17 autospeciale vor fi în dotarea Biroului de Poliţie Autostrada A1”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Polișie Argeș, transmis miercuri.

Toate mașinile au dotări specifice muncii operative

Potrivit sursi citate, toate mașinile au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor şi sunt colantate după o grafică nouă.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară, mai arată sursa citată.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat în luna iunie cu 343 de milioane de lei

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost suplimentat în luna iunie cu 343 de milioane de lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziția guvernului.

Toți banii vor fi cheltuiți pentru cumpărarea de autovehicule dotate special pentru structurile ministerului (poliție, jandarmerie, pompieri), potrivit hotărârii de guvern.

Este cea mai mare sumă prevăzută în acest an pentru achiziții de automobile în sistemul public și vine pe fondul implicării fără precedent a forțelor Ministerului de Interne în gestionarea crizei provocate de pandemia de coronavirus.

Inchide