O cursă Tarom, implicată într-un incident, la o oră de la decolare. Pilotul a decis să se întoarcă din drum. Cine se afla la bordul avionului UPDATE

O cursă Tarom, implicată într-un incident, la o oră de la decolare. Pilotul a decis să se întoarcă din drum. Cine se afla la bordul avionului UPDATE
Publicat: 26/04/2018, 13:30

UPDATE Primarul Constanței, Decebal Făgădău, aflat în avionul întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, spune că reacția angajaților companiei a fost exemplară. „Toată lumea a înțeles situația”, a afirmat edilul.

Edilul constănțean, care se afla în avion împreună cu familia, a povestit că, la un moment dat, s-a auzit un zgomot neobișnuit, iar apoi fisura a fost observată de unul dintre pasageri, o femeie, aflată chiar în apropierea sa. Ea a anunțat imediat echipajul, reacția acestuia fiind „exemplară”.

„Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură. A anunțat de îndată personalul însoțitor, iar reacția a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine, personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat apoi decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepțională”, a spus Făgădău.

El a mai povestit că ceilalți pasageri din aeronava cu probleme au fost liniștiți și calmi și s-a declarat mulțumit de întreaga prestație a reprezentanților companiei TAROM, inclusiv după ce avionul a aterizat, iar oamenii au fost conduși înapoi în aeroport.

„Nota 10 pentru reacția Tarom, într-un incident destul de neobișnuit, dar fermitatea repetării procedurii este admirabilă. Toată lumea a înțeles că s-a luat cea mai bună decizie pentru siguranța pasagerilor”, a declarat primarul Constanței.

O cursă Tarom București – Barcelona, care a decolat joi de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 08.49, s-a întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri. Aeronava a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcați, primesc asistențã la sol și vor decola în scurt timp către destinația inițială.

Știrea inițială. „Cursa TAROM ROT 421 București – Barcelona, de astãzi, 26 Aprilie 2018, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700, care a decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora locală 08:49, s-a întors din drum dupa aproximativ o oră de zbor, din cauza unei ușoare fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri”, se arată într-un comunicat de presă al Tarom, remis joi MEDIAFAX.

Reprezentanții companiei aeriene transmit că decizia comandantului respectă procedura prevăzută în manualul de zbor al aeronavei și că siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol nicio clipă.

Aeronava a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcați, primesc asistențã la sol și vor decola în scurt timp către destinația inițială.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”