O femeie a murit, după ce a fost tâlhărită pe o stradă din Timișoara. Victima avea urme de violență la nivelul feței și în zona gâtului

O femeie a murit, după ce a fost tâlhărită pe o stradă din Timișoara. Victima avea urme de violență la nivelul feței și în zona gâtului
O femeie a murit, după ce a fost tâlhărită pe o stradă din Timișoara (FOTO: Facebook/Olimpiu Bulzan)
Publicat: 30/10/2020, 04:23
Actualizat: 30/10/2020, 11:43

Un apel primit la 112, joi seară, anunța faptul că o femeie este căzută pe strada Jean Monnet din Timișoara. La fața locului au sosit imediat un echipaj de Poliție și o ambulanță, iar informația s-a confirmat.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, fusese victima unei tâlhării și se afla în stare gravă, cu urme de violență la nivelul feței și în zona gâtului. Medicii au făcut tot posibilul să o salveze, dar victima a decedat în ambulanță, informează Pressalert.ro.

Soțul femeii, sosit și el la locul atacului, le-a spus polițiștilor că acesteia îi lipsesc portofelul și telefonul mobil.

Zona în care a fost a atacată femeia este una retrasă, iar investigațiile au stabilit că victima se întorcea de la lucru, relatează sursa citată, care precizează că ancheta Poliției continuă în acest caz, pentru a afla cine este autorul.

Momentul când o bătrână din Timișoara este tâlhărită, surprins de camerele de supraveghere. Un bărbat i-a smuls lanțul de aur de la gât

Polițiștii timișoreni au fost sesizați, în data de 8 august, în jurul orei 16.00, cu privire la faptul că pe bulevardul 16 Decembrie din Timișoara o femeie de 81 de ani, a fost deposedată de către o persoană necunoscută, prin violență, de lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

După aproximativ cinci ore, în urma investigațiilor efectuate, politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara împreună cu polițiștii Secției 3 Timișoara, au identificat un bărbat de 34 de ani din Timișoara, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

În luna mai, și o bătrână din Piatra Neamț a fost bătută și tâlhărită în plină stradă. Femeia ținea de mână un copil mic, când a fost atacată

O bătrână a fost atacată de un tânăr necunoscut, care i-a smuls geanta în care se aflau documentele personale și portofelul. Femeia, în vârstă de 63 de ani, se plimba pe o stradă din Piatra Neamț, iar când a fost atacată ținea de mână un copil mic.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, în data de 3 mai, cu privire la această faptă, care a fost surprinsă și ea de camerele de supraveghere din zonă, la fel ca și în cazul din Timișoara.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult