O femeie și-a lăsat mama de 88 de ani pe drumuri, după ce a păcălit-o și i-a vândut casa

O femeie și-a lăsat mama de 88 de ani pe drumuri, după ce a păcălit-o și i-a vândut casa
Adriana Lobos, o femeie de 88 de ani din Chile (FOTO: Linares Online)
Publicat: 18/09/2020, 21:51
Actualizat: 18/09/2020, 22:19

Adriana Lobos, o femeie de 88 de ani din Chile, a fost convinsă de fiica sa cea mică să îi cedeze dreptul de proprietate asupra casei în care locuia, dar aceasta a vândut-o. Astfel, bătrâna a fost evacuată și a ajuns să locuiască pe stradă.

Femeia a fost fotografiată întinsă pe un trotuar din orașul Linares, acoperită cu o pătură și cu un troller lângă ea, iar imaginea a devenit repede virală, stârnind indignarea oamenilor, .

Din fericire, femeia nu a petrecut foarte prea mult timp pe străzi, pentru că vecinii i-au alertat rudele, la o oră după ce a rămas fără un acoperiș deasupra capului.

Bătrâna părea într-o stare de sănătate bună, atunci când Alejandra găsit-o pe stradă, dar prezenta unele semne de malnutriție.

„Nu știam nimic, dar sora mea Fernanda (sora cea mică-n.r.), la sfârșitul anului trecut, a înregistrat casa fără să ne anunțe și până la urmă a vândut-o. Ceea ce a făcut sora mea este de neiertat: a profitat de mama noastră și de lipsa ei de luciditate și apoi a abandonat-o. Am contactat autoritățile pentru a-mi raporta sora și să încerc să recuperez casa”, a declarat fiica cea mare a bătrânei, Alejandra Marchant.

Primarul orașului Linares, Mario Meza, revoltat de povestea tristă a bătrânei, a condamnat ferm gestul fiicei sale, relatează Știrile PRO TV, care citează Il Messagero.

„Un fapt deplorabil, care doare, pentru că nimeni nu s-ar aștepta ca o fiică să își evacueze mamă. Suntem pregătiți să o sprijinim pe Adriana și pe fiica ei cea mare în orice acțiune în justiție, probabil o formalitate poate fi găsită în actul de vânzare a casei”, a declarat acesta.

Un român a bătut o bătrână din Spania, pentru a-i fura… 40 de euro! Atacul, petrecut într-o scară de bloc din Valencia, a fost filmat

Un român, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în Spania, după ce a bătut violent o bătrână din Valencia, la mijlocul lunii trecute, în scara unui bloc, pentru a-i fura 40 de euro din portofel!

Agresorul a urmărit-o bătrână până în bloc și apoi a încercat să îi fure portofelul. Femeia a opus rezistență, ceea ce l-a provocat pe român și a lovit-o violent cu pumnul în față. Bătrâna s-a prăbușit la pământ și a rămas acolo, până au găsit-o vecinii.

Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale, iar medicii s-au asigurat că nu a suferit leziuni grave la cap, a fost lăsată să plece acasă.

O femeie din județul Giurgiu, ucisă de câinii Amstaff ai fiului ei. Bătrâna îi hrănea în momentul în care a fost atacată

O femeie din județul Giurgiu a murit după ce a fost atacată de câinii fiului ei, rasa Amstaff. În vârstă de 77 de ani, bătrâna hrănea animalele în momentul agresiunii. Tragedia a avut loc miercuri, 2 septembrie.

Polițiștii de la IPJ Giurgiu s-au deplasat la o locuință din comuna Prundu, în urma unei sesizări primite de la o vecină, care a auzit strigătele femeii atacate.

“În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat din comuna Prundu, deținea în curtea locuinței, doi câini, rasa Amstaff, care în jurul orelor 13.00, au atacat-o pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 77 de ani, pe timpul desfășurării activităților de îngrijire a acestora, iar leziunile produse au condus la decesul acesteia”, informează poliţiştii.

FOTO: Linares Online

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
S-a decis plata a 500 LEI. Banii intră în cont: Așa cum Guvernul a promis
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×