O mamă din București se filmează în timp ce își snopește în bătaie fetița: „Nu crezi că m-am săturat de tine?” (VIDEO)

Publicat: 14/09/2020, 10:07
Actualizat: 06/04/2021, 15:56

Un caz tulburător de violență domestică a ieșit la iveală, după ce mai multe persoane au publicat imagini cu o mamă din București care se filmează, în timp ce își torturează propriul copil.

Pe imagini se observă cum femeia s-a filmat, în repetate rânduri, în timp ce o lovește și o trage de păr pe fetița de doar cinci ani: „De ce ai umblat acolo? De ce fugi, domnișoară? Nu crezi că m-am săturat de tine?”, se aude femeia pe fundal, în timp ce copila o imploră să nu o mai lovească.

VIDEO (ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional)

Sunt o mama cu doi copii, care incerc sa ajut copiii nevoiași si bolnavii atat cat pot. Cazul de astăzi m-a dat peste cap de tot, nu am mai vazut asa ceva, asa cum am spus in urma cu cateva ore am primit un mesaj in privat, in care mi se cerea ajutorul pt o fetiță. Am primit mai multe filmulețe in care aceasta era bătută și va spun sincer ca am urmarit doar câteva secunde și imediat am sunat la poliție la secția 4 unde domnii polițiști au reacționat foarte repede și surprinzator a fost ca au mai sunat înapoi de 2 ori pt a ma tine la curent cu acest caz. Acesta INDIVIDA a mai fost la sectie însă nu au avut probe ca fetița era bătută le-am pus la dispozitie aceste filmulețe”, a scris pe Facebook Cristina Marin, cea care a făcut cazul public.

Poliția s-a autosesizat

În urma imaginilor, oamenii legii s-au sesizat din oficiu și, în același timp, a fost sesizată și DGASPC.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini, în care apare o minoră, agresată fizic și psihic de mama ei, facem precizarea că la data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.Persoanele implicate au fost identificate de către polițiști, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.Totodată, în cauza a fost sesizata DGASPC”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Mai multe cazuri de violență domestică în pandemie

În vreme de pandemie, numărul sesiunilor de consiliere oferite de Asociația Telefonul Copilului, a crescut alarmant. În total, specialiștii asociației au consiliat un număr de 1.291 de cazuri specifice pandemiei.

  • Consiliere psihologică (relația copil/părinte, dificultăți de adaptare la învățământul online, probleme emoționale, tristețe, depresie, anxietate, nevoia de comunicare, probleme sentimentale) – 48,2%
  • Abuz, violență în familie – 29,7%
  • Consiliere juridică (exercitarea programului de vizită, menținerea legăturilor personale, încredințarea copilului) – 13%
  • lipsa alimentelor și resurselor financiare – 9,1%
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase