O nouă înregistrare audio a apărut în spațiul public cu primarul din Sângeorz-Băi: Minor: ”Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare”/ Traian Ogâgău: ”Pare-ți bine că nu ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”

O nouă înregistrare audio a apărut în spațiul public cu primarul din Sângeorz-Băi: Minor: ”Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare”/ Traian Ogâgău: ”Pare-ți bine că nu ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”
Publicat: 18/09/2020, 09:51
Actualizat: 06/04/2021, 14:25

O nouă înregistrare, în care este implicat primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este publicată de Adevărul. Joi, Ogâgău a revenit cu o nouă reacție la prima înregistrare, reproșând  PSD că încearcă prin metode incorecte să-l învingă în alegerile locale

O nouă înregistrare audio în care se aud amenințări și vocea unui alt copil

În noua înregistrare unul dintre copii plânge, posibil fratele acesteia care  încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit:

„Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plânge”

După câteva momente, bărbatul aruncă o serie de vorbe și amenințări greu de redat la adresa familiei sale, în timp ce se aud sticle sparte, jignind-o probabil pe fosta soție:

„Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”.

In a doua parte a înregistrării intervine o voce de femeie care, cel mai probabil, este mama copiilor şi care pare să fi asistat încă de la început la întreaga scenă. Ea intervine doar la un moment dat şi îi spune bărbatului să-şi ducă lucrurile direct la Rapsodia şi că nu are ce căuta în Huniazilor, moment în care se aud tot felul de bufnituri şi trosnituri şi imediat ţipetele copilei îngrozite, urmate de:

„Ooff, ce-ţi face tati!!! Nu vreau să mai aud!!!”.

Ulterior, se aude vocea bărbatului, printre zgomote puternice de obiecte lovite, care spune: „Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te tomesc eu, aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (…) Pare-ți bine că nu ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”.

Joi, Traian Ogâgău a revenit cu o nouă declarație, pentru Libertatea.

„Eu nu știu dacă există vreun părinte care să nu își certe copiii sau să nu strige la ei sau să nu îi pună la colț. Sigur, nu este o scuză. (…) Mai interesant este cum de apelează la astfel de metode în campanie, să ajungă filmul neblurat pe rețelele de socializare.

A fost prima și singura dată când mi-am tratat copilul așa. Vi se pare normal ca PSD să folosească acest videoclip în campanie?

Pot să zic că îmi pare rău, dar dacă ați văzut filmulețul, nu este moarte de om. Nu am dezbrăcat-o pe fată intenționat, era ieșită din duș. 

Este greșit că am trimis video cuiva. Asta da. Este problema noastră internă de familie”, a declarat Traian Ogâgău, pentru Libertatea.

Reacția fostei soții după apariția primului video în spațiul public

Florina Gabriela, fosta soție a primarului din Sângeorgz Băi Traian Ogâgău, a scris o postare pe Facebook după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video în care Traian Ogâgău își umilea fiica.

„Traiana este bine, ea nu a fost afectată de acest incident din familie, așa cum se vehiculează, atât eu cât și tatăl ei am discutat cu ea și avem grijă ca acest incident să nu aibă repercusiuni în viața ei”, a scris fosta soție a lui Traian Ogâgău.

„Acum, eu va rog să țineți cont de asta și să nu mai dați crezare la tot ce se publică scos din context și fără să cunoașteți omul și situația. Este inadmisibil să promovezi acest video, să te folosești de un copil în campanie, scopul fiind denigrarea părintelui”, a continuat Florinela Gabriela.

Primarul din Sîngeorz-Băi a revoltat o țară întreagă după ce, miercuri, în spațiul public a apărut o înregistrare în care se vede cum își batjocorește propria fiică, punând-o să stea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, în timp ce îi cere să repede că va fi cuminte și-și va face lecțiile. Copila repetă plângând tot ce-i cere ”tatăl”.

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii a cerut sesizarea organelor de cercetare penală, iar Poliţia s-a autosesizat. PNL a anunțat că se delimitează de edil, care acum candidează pentru un nou mandat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului