• Publicat:
Știri

O româncă ar fi murit de epuizare în Italia. Familia spune că femeia lucra aproape non-stop și avea probleme de sănătate

O româncă ar fi murit de epuizare în Italia. Familia spune că femeia lucra aproape non-stop și avea probleme de sănătate
O femeie în vârstă de 57 de ani, plecată la muncă în Italia, ar fi murit de epuizare, susține familia acesteia.

Familia Guțanu a plecat în urmă cu mai mulți ani în Italia, iar când l-a cunoscut pe actualul șef, a primit încrezătoare un loc de muncă ca gestionară pentru afacerile acesteia, scrie observator.tv.

„Înainte de Crăciun am văzut-o ultima dată. Nu doream să ne întoarcem în țară. După părerea mea nu se implică destul autoritățile din Italia. Nu cred că mama mea a murit de infarct”, a declarat fiica femeii, Alina Guțanu.

Avocatul român al familiei suține afirmațiile fiice. Cadavrul femeii este de trei săptămâni la morgă.

„Fiica mi-a spus de situatia mamei sale si am decis impreuna sa facem aceasta plangere. Mie mi s-a parut suspect cand am vazut video-ul. Am constatat ca dansa a sunat la 118, la salvare. Din primele rezultate se pare ca doamna a avut un infarct, dar personal sunt mai suspicios, de aceea am mai cerut o autopsie. Nu este normal sa dureze atat de mult”, a declarat avocatul Doru Badea.

Femeii i s-a mai făcut rău și în trecut, dar a fost salvată la timp. Acum a fost însă prea târziu.

Aceasta avea un program foarte încărcat la job și stresul, grijile i-au adus sfârșitul, susține familia.

Salariul ei nu era foarte mare și munca, foarte multă.

„In general cei care pleaca din tara si dezvolta anxietati frici, depresii. Frica duce la epuizare emotionala, lipsa de energie, oamenii nu se mai odihnesc, astfel corpul se imbolnaveste”, a declarat un psiholog.

În ciuda tragediei, familia nu vrea să revină în țară. Înmormântarea va avea loc la Bologna, unde femeia s-a stabilit în urmă cu 13 ani.

Inchide