O RUSOAICĂ a câştigat în instanță un apartament de lux cumpărat de amantul ei în Londra. Cum și-a motivat judecătorul decizia

O RUSOAICĂ a câştigat în instanță un apartament de lux cumpărat de amantul ei în Londra. Cum și-a motivat judecătorul decizia
O RUSOAICĂ a câştigat în instanță un apartament de lux cumpărat de amantul ei în Londra (FOTO - ilustrativ)
Publicat: 08/04/2020, 23:31
Actualizat: 08/04/2020, 23:34

O rusoaică a câştigat în justiţie un apartament de lux din Londra, în valoare de 10 milioane de lire sterline. Femeia a avut o aventură de lungă durată cu un bogat om de afaceri rus, care are trei copii cu ea, iar acum a vrut să vândă apartamentul şi i-a cerut femeii să se mute alături de copii într-o casă mai ieftină.

Doar că amanta sa a vrut să locuiască în continuare în luxosul apartament, a atacat în instanță decizia bărbatului, iar justiţia britanică i-a dat câştig de cauză.

Judecătorul de la Royal Courts of Justice, care s-a ocupat de acest caz, a precizat că atât bărbatul cât şi femeia au amândoi peste 50 de ani şi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 25 de ani în Rusia, când bărbatul era căsătorit, iar femeia lucra ca director financiar la o fabrică deţinută de acesta.

Potrivit judecătorului, citat de Agerpres, cei doi au locuit împreună intermitent timp de 20 de ani.

În perioada respectivă, bărbatul s-a căsătorit cu alte trei femei şi a divorţat de două dintre ele, a adăugat judecătorul. Afaceristul are trei copii din celelalte relaţii.

Femeia şi copiii ei s-au mutat în Anglia în urmă cu un deceniu, iar bărbatul a cumpărat luxosul apartament londonez pentru aceştia. Femeia şi copiii ei s-au mutat în apartament în urmă cu aproximativ şase ani.

Bărbatul a continuat să locuiască în Rusia şi să viziteze femeia şi pe copiii săi de aproximativ patru ori pe an.

În motivaţia deciziei sale, judecătorul a precizat că bărbatul avea „intenţia de a-i înşela pe cei apropiaţi” şi „abilitatea de a-şi acoperi urmele”.

El a argumentat că femeia şi copiii nu trebuie să se mute, deoarece apartamentul este „casa familiei lor” şi locuiesc în el de aproape şase ani.