Ofițerul psiholog Dorin Dumitran: Dincă se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Era clientul magazinelor second hand

Ofițerul psiholog Dorin Dumitran: Dincă se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Era clientul magazinelor second hand
Ofițerul psiholog Dorin Dumitran a declarat, la Marius Tucă Show că Gheorghe Dincă spunea că are în curtea lui peste 2 tone de haine, fiind un vechi client al magazinelor de tip second hand. Dumitran a discutat cu Dincă peste 60 de ore.

„Gândiți-vă la șocul trăit de el și trezindu-se cu oameni în negru peste el și încătușat (atunci când anchetatorii au intrat, dimineața, în casa lui Dincă, pentru percheziții, n.r.). Elementul supriză nu îi place pentru că il jignește. El trebuie să aibă răspunsurile întotdeauna”, a declarat Dorin Dumitran a declarat, la Marius Tucă Show.

Acesta a precizat că Dincă nu oferea toate informațiile către anchetatori.

„Niciun hoț nu-ți dă tot. Dorea să mai păstreze pentru el ceva, acel aspect care să fie pansament. Să arate că totul depinde de el. Un as din mânecă pe care să-l negocieze”, a mai spus specialistul.

Referitor la butoiul în care le-a ars pe cele două fete, Alexandra și Luiza, ofițerul psiholog a precizat că, de fapt, acela era un arzător.

„El obișnuind să topească metale și nemetale acolo și aruncând fel de fel de obiecte – se lăuda că are 2 tone de haine în casă. Și cu soția sa le puneau pe foc. Considerând că, decât să-și cumpere haine noi, mai bine luau acolo – era clientul cel mai bun al magazinelor second hand din Caracal până în Corabia”, a mai spus Dumitran.

Ofițerul psiholog a precizat că a discutat cu Dincă peste 60 de ore.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

×
Misiunea SpaceX ajunge la Stația Spațială Internațională

Misiunea SpaceX ajunge la Stația Spațială Internațională

Publicată de Gandul pe Duminică, 31 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide