Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le-a propus unor italieni să le aducă fete. Se ocupa de distracția investitorilor

Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le-a propus unor italieni să le aducă fete. Se ocupa de distracția investitorilor
Publicat: 01/08/2019, 14:35

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea și aparate de cafea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârșitul anului 2015. Asta după ce Daniela Dincă a avut o relație cu un fost partener de afaceri italian de-al său, Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a acestui an.

„Ea locuiește în Arad în acest moment. Eu am cunoscut-o în Italia, unde locuia domnul Albiero, fiind fata care avea grijă de sora lui, care era bătrână. Domnul Albiero m-a rugat să-i găsesc un avocat pentru că avea o problemă la Timișoara, un dosar penal pentru furt, lucra la o farmacie veterinară de unde a furat o sumă de bani. I-am găsit avocatul respectiv, s-a plătit prejudiciul din dosarul respectiv, patronul respectiv și-a retras plângerea”, a afirmat Nicolae Cilan.

De asemenea, omul de afaceri susține că fiica lui Gheorghe Dincă a fost măritată la un moment dat și a divorțat. Astfel, în prezent, în acte, Daniela nu mai folosește numele Dincă, ci Bălan, al fostului soț.

„Culmea, ea și-a păstrat numele de Bălan, nu de Dincă, nu știu de ce, nu știu ce motive o fi avut, probabil cunoștea foarte bine trecutul tatălui. Ea se numește Bălan Daniela Florentina, nu Dincă, dar tot fiica lui rămâne, chiar dacă se numește Bălan”, a precizat Nicolae Cilan.

Omul de afaceri din Arad a mai afirmat că îl cunoaștea pe investitorul italian cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relație de mai mulți ani, căruia el îi cumpăra terenuri în România.

„Eu o cunosc de la sfârșitul anului 2015, începutul anului 2016. Eu deja făceam afaceri cu el când l-a cunoscut Daniela Dincă, eu achiziționam pentru el terenuri agricole în România”, a declarat Nicolae Cilan.

Bărbatul a spus că Daniela Dincă a ajuns administrator al unui domeniu de vânătoare, deținut de iubitul italianul Giorgio Albiero, postură din care se ocupa să le ofere tot „ce au nevoie” investitorilor străini care veneau în România.

„Unor cetățeni italieni le-a propus să le aducă fete pe domeniul de vânătoare, se duceau fete la anumite persoane, care veneau cu acte sau nu. Nu știu dacă erau minore sau majore, că nu le-am cunoscut. Tuturor investitorilor care vin în România le place și să se distreze. Știu că ea se ocupa de tot ce aveau nevoie respectivii. Mai știu că la hala din Ineu se duceau fete pentru ei, pentru angajații lor de către fratele Danielei, și din zonă, și din afara zonei. Sau în Dealul Viilor, unde ei mai au o proprietate, acolo ei aduceau fete și se distrau. Asta mi-au spus asociații mei. Sunt investitori italieni dispuși să dea declarații în acest sens”, a declarat Nicolae Cilan.

Închisoare cu executare pentru un patron de televiziune din România: ”Avea o frică în oase...
Laura Cosoi, mămică pentru a treia oară. Tocmai a făcut anunţul
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
Ce semne îți dă corpul când ai saturația de oxigen scăzută. E un simptom fatal...
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
Horoscop joi, 23 septembrie 2021. O zodie își poate schimba locul de muncă
Măsuri adoptate de CMBSU după ce Capitala a trecut de incidenţa 3 la mie. Mai...
Cele mai bune SUV-uri mici. NOI sau RULATE, mașinile astea merită fiecare bănuț
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
„China a răspândit Covid-19 cu bună știință și a anunțat restul lumii foarte târziu“. Acuzațiile...
Laura Cosoi, mămică pentru a treia oară. Tocmai a făcut anunţul
MISTERUL celebrului CRANIU cu urechi a fost în sfârșit ELUCIDAT după sute de ani. „Este...
Cele mai ciudate marcaje de pe șoselele României. Localnicii se minunează de apariția lor
Prințul Harry și Meghan Markle, decizie surpriză la final de 2021. Ce vor să facă...
PORTUL Constanța își REPARĂ șalupele, prin procedură SIMPLIFICATĂ, la Sorena S.A.
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
SCENARIUL ROȘU! Lista a fost actualizată și poate fi consultată aici. Ce devine STRICT INTERZIS
Anunțul momentului pentru cei care stau la bloc! Decizia luată chiar acum. Milioane de oameni...
Halep a anunțat DESPĂRȚIREA, în luna de miere. „E timpul să încheiem relația”. Șoc în...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...