Orban, către tinerii din PNL: Nu-mi vopsesc părul, așa mi-a rămas. Mulți din adversari mă ATACĂ că îmi vopsesc părul

Orban, către tinerii din PNL: Nu-mi vopsesc părul, așa mi-a rămas. Mulți din adversari mă ATACĂ că îmi vopsesc părul
Publicat: 24/03/2019, 14:18
Actualizat: 25/03/2019, 19:54

„Să știți că nu îmi vopsesc părul. Mulți din adversari mă atacă că îmi vopsesc părul. Nu, așa mi-a rămas părul, iar părul meu arată de fapt sufletul meu. Să știți că sufletul meu, inima mea a bătut întotdeauna alături de voi, pentru că întotdeauna m-am simțit apropiat de tineri, întotdeauna am avut un curaj nebun, întotdeauna m-am aruncat cu capul înainte, întotdeauna n-am avut înțelepciunea să îmi țin gura la timp, întotdeauna am spus lucruri celor care dețineau funcții de conducere care nu le-au convenit și întotdeauna când era să mai urc o treaptă mi se dădea un brânci, trebuia să reiau urcușul de la bun început”, le-a spus Orban tinerilor din PNL.

El a mai spus că oricând va avea posibilitatea să sprijine reprezentanți din Organizația de Tineret, de valoare, pentru orice fel de poziție publică, o va face fără nicio ezitare.

„Aveți un exemplu pe scenă, Mara Mareș! Cred că trei sferturi dintre colegii noștri mai în vârstă, în momentul în care am venit cu propunerea de Secretar General al partidului, mi-au spus că nu sunt în toate mințile și că e un risc enorm să promovez în funcția de Secretar General al partidului un tânăr care a împlinit pe 15 martie, anul acesta, 30 de ani. Sunt convins că am făcut un lucru bun și cred că vedeți si dumneavoastră lucrul asta. Timpul ne va oferi foarte multe ocazii pentru că vă cunosc pe marea majoritate. Știu ce faceți chiar și atunci când credeți că nu știu ce faceți. Sunt extrem de preocupat și o mare parte din timpul pe care îl am este să scrutez orizonul spre viitor, uitându-mă spre Organizația de Tineret și văzând ce oameni se afirmă, văzând ce oameni se ridică, încercând să urmăresc evoluția fiecăruia dintre tinerii care își desfășoară astăzi cariera în Tineretul Național Liberal. Am să vă spun un lucru. Cred că multe filiale, dacă filiala mare ar fi condusă de conducerea de tineret s-ar putea să funcționeze mai bine”, a adăugat liderul liberalilor.

El le-a mai spus celor prezenți că politica înseamnă sacrificiu, politica presupune dedicare totală față de semeni, politica presupune vocație la urma urmei de a-ți servi semenii și de a face lucruri bune pentru semenii tăi, chiar și atunci când ei nu înțeleg că aceste lucruri pe care le faci sunt în interesul lor.

„În politică trebuie să îți aperi convingerile, crezul, valorile, chiar și atunci când toți par să fie împotriva ta. Vă dau un singur exemplu. La constituirea USL, în cadrul delegației permanente al Partidului Național Liberal, am fost singurul care a votat împotriva constituirii USL-ului. 90% în schimb, dintre colegii mei, când am discutat separat, mi-au împărtășit punctul de vedere. Diferența a fost că eu am fost singurul care am avut curajul să votez împotriva unei propuneri a conducerii partidului, știind foarte clar că este o propunere care ne va cea pe termen mediu și lung probleme extrem de mari și vă spun un lucru pe care trebuie să îl știe fiecare român. Odată cu alegerea mea ca președinte al Partidului Național Liberal, din casa Partidului Național Liberal, a dispărut definitiv stafia USL-ului, iar Partidul Național Liberal, din momentul alegerii mele, duce un război pe viața și pe moarte cu cei care distrug sistematic România, ciuma roșie, cu clanul Dragnea și cu toți habarniștii și ticăloșii care au ajuns în capul trebii fără sa aibă nici un fel de chemare și niciun fel de dragoste pentru poporul român”, a menționat Ludovic Orban.

Tineretul Național Liberal a organizat sâmbătă, la Sinaia, Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment în timpul căruia președintel Klaus Iohannis a primit premiul „Garantul democrației”.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”