Orban, despre primarul din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o umilea: „Un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”

Orban, despre primarul din Sângeorz-Băi care și-a filmat fiica în timp ce o umilea: „Un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”
Publicat: 17/09/2020, 18:25
Actualizat: 17/09/2020, 18:41

Premierul României, Ludovic Orban, a condamnat cu fermitate comportamentul manifestat de primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care și-a umilit fiica. De asemenea, acesta a anunțat că primarul nu candidează din partea PNL la alegerile locale, însă în PNL nu are un candidat oficial în oraș.

„Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţ… a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a declarat Ludovic Orban în cursul zilei de joi.

De asemenea, și reprezentanții PNL din Bistrița-Năsăud s-au delimitat de comportamentul primarului care și-a filmat fiica în timp ce o umilea, punându-o să stea dezbrăcată în genunchi.

Orban: „Un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”

Traian Ogâgău candidează la alegerile locale din acest ca independent după ce a fost forțat de împrejurări să se suspende din PNL ținând cont că a primit condamnări în două dosare penale. Însă, surprinzător sau nu, PNL nu a nominalizat un alt candidat în oraș.

Cazul fetiței abuzate de primarul din Sângeorz-Băi a ajuns în atenția autorităților. Tatăl agresiv riscă acum să se aleagă cu un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) a solicitat Direcţiei pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Bistriţa-Năsăud sesizarea organelor de cercetare penală.

Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, forțând-o să repete după el: „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

DGASPC Bistriţa-Năsăud a demarat deja o anchetă privitoare la un posibil abuz emoţional produs de primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, asupra fiicei sale minore. În presa centrală a apărut un material video în care fetiţa, care plânge, este certată de tată şi pedepsită să stea în genunchi. Și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb, a precizat că în această speţă au fost dispuse verificări.

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, „Și de acum îs cuminte”, „Și nu mai sunt dezordonată”.

Nu este prima dată când PNL se dezice de comportamentul unui primar care făcea parte din partid. Este și cazul lui Damian Butnaru, primarul din Mogoșești-Siret, care a recunoscut că a făcut sex cu două minore traficate, chiar în sediul primăriei, și care a scăpat ca prin minune, având într-un dosar de proxenetism doar calitatea de martor. Cele două fete i-au fost aduse de un bărbat care se ocupa cu traficul de minore și primarul a plătit 100 de lei pentru asta.

Și Damian Butnaru, fost membru PNL, candidează ca independent la alegerile locale din 2020 și din nou liberalii nu au nominalizat un alt candidat în oraș. Să fie oare din cauza faptului că Butnaru conduce Mogoșești-Siret de 16 ani susținut de PNL?

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun