Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, forțând-o să repete după el: „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, forțând-o să repete după el: „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”
Publicat: 16/09/2020, 19:38

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, s-a filmat în timp ce își umilește și pedepsește fiica, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Înregistrarea video a fost făcută publică de presa locală. Edilul a replicat într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, susținând că totul este pus la cale de adversarii săi politici și menționând – în favoarea metodelor sale de „educație” un citat din Biblie: „Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze”.

S-a filmat în timp ce îi repetă fiicei, care stă în genunchi cu mâinile sus: copilul repetă plângând: ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, „Nu mai sunt o figurantă”

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” ,”Și de acum îs cuminte” ”Și nu mai sunt dezordonată”

Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: ”mă fac fată cuminte”, „nu mai sunt o figurantă”.

Comunicat oficial al primarului din Sângeorz-Băi :„Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea ”nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

COMUNICAT OFICIAL!

COMUNICAT OFICIAL referitor la prejudiciul de imagine adus fetiței mele Traiana de către PSD în plină campanie electorală!Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii!Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!

Publicată de Traian Ogâgău – Primar Sîngeorz-Băi pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Potrivit acestuia, PSD ”terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai debrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa.

Ce spune legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului: tratamentele crude, inumane sau degradante, sancționate

La art. 90, aliniatul (1), legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului prevede ca  „Părinţii copilului sau, după caz, alt reprezentant legal al acestuia, autorităţile publice şi organismele private au obligaţia să ia toate măsurile corespunzătoare pentru a facilita readaptarea fizică şi psihologică şi reintegrarea socială a oricărui copil care a fost victima oricărei forme de neglijenţă, exploatare sau abuz, de tortură sau pedeapsă ori tratamente crude, inumane sau degradante”.

Internauți: Cum îi veți conduce pe oameni, în același mod medieval în care vă educați fiica?

„Se pare că aveți o capacitate intelectuală extrem de precară, oarecum la nivelul educației, dacă nu vedeți nicio legătură între faptul că umiliți un copil, care va este chiar fiica și faptul că doriți să conduceți o comunitate. Cum îi veți conduce pe oameni, în același mod medieval în care vă educați fiica?”, comentează pe Facebook Emanuel -Focsani.

„Nu zice nimei să nu îți pedepsești copilul, prin luarea de jucării, etc… Dar să îl umilești în halul ăla… trebuie să fii puțin dement.. să nu te gândești ce traume/sechele pot avea in viitor asupra copilului…”, scrie Marian Florin Suciu.

Dar protecția copilului unde este.? Ce face doarme? De ce nu ridică bietul copilaș iar faptasul sa ia ani grei de pușcărie? În ce țară mai trăim?, scrie și Petru Man, un alt internaut pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ