Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, forțând-o să repete după el: „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

Redactor:
Lucreția Soare
Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, forțând-o să repete după el: „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, s-a filmat în timp ce își umilește și pedepsește fiica, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Înregistrarea video a fost făcută publică de presa locală. Edilul a replicat într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, susținând că totul este pus la cale de adversarii săi politici și menționând – în favoarea metodelor sale de „educație” un citat din Biblie: „Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze”.

S-a filmat în timp ce îi repetă fiicei, care stă în genunchi cu mâinile sus: copilul repetă plângând: ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, „Nu mai sunt o figurantă”

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” ,”Și de acum îs cuminte” ”Și nu mai sunt dezordonată”

Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: ”mă fac fată cuminte”, „nu mai sunt o figurantă”.

Comunicat oficial al primarului din Sângeorz-Băi :„Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea ”nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

COMUNICAT OFICIAL!

COMUNICAT OFICIAL referitor la prejudiciul de imagine adus fetiței mele Traiana de către PSD în plină campanie electorală!Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii!Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri!

Publicată de Traian Ogâgău – Primar Sîngeorz-Băi pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Potrivit acestuia, PSD ”terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai debrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa.

Ce spune legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului: tratamentele crude, inumane sau degradante, sancționate

La art. 90, aliniatul (1), legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului prevede ca  „Părinţii copilului sau, după caz, alt reprezentant legal al acestuia, autorităţile publice şi organismele private au obligaţia să ia toate măsurile corespunzătoare pentru a facilita readaptarea fizică şi psihologică şi reintegrarea socială a oricărui copil care a fost victima oricărei forme de neglijenţă, exploatare sau abuz, de tortură sau pedeapsă ori tratamente crude, inumane sau degradante”.

Internauți: Cum îi veți conduce pe oameni, în același mod medieval în care vă educați fiica?

„Se pare că aveți o capacitate intelectuală extrem de precară, oarecum la nivelul educației, dacă nu vedeți nicio legătură între faptul că umiliți un copil, care va este chiar fiica și faptul că doriți să conduceți o comunitate. Cum îi veți conduce pe oameni, în același mod medieval în care vă educați fiica?”, comentează pe Facebook Emanuel -Focsani.

„Nu zice nimei să nu îți pedepsești copilul, prin luarea de jucării, etc… Dar să îl umilești în halul ăla… trebuie să fii puțin dement.. să nu te gândești ce traume/sechele pot avea in viitor asupra copilului…”, scrie Marian Florin Suciu.

Dar protecția copilului unde este.? Ce face doarme? De ce nu ridică bietul copilaș iar faptasul sa ia ani grei de pușcărie? În ce țară mai trăim?, scrie și Petru Man, un alt internaut pe Facebook.

 

 

ALERTĂ! Un nou virus extrem de contagios face ravagii în China. Ce este norovirusul şi...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un sucevean într-un bordel din Tokyo: 'Ce înseamnă wakusima?'
FOTO. Loredana Groza, apariție interzisă cardiacilor! Rochia scurtă și mulată a lăsat totul la vedere
Cum a murit, de fapt, sponsorul Simonei Halep! Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață:...
ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis desființează un anumit tip de PENSII!? Pensionarii sunt furioși!
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
ONU avertizează că urmează cele mai grave crize din istorie. „2021 va fi un an...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit un sucevean într-un bordel din Tokyo: 'Ce înseamnă wakusima?'
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
BOMBĂ! Ceaușescu era să scape de execuție! Cine i-a dat sfatul care îl putea lăsa...
Nu știi unde VOTEZI la alegerile parlamentare 2020? Îți arătăm noi cum descoperi secția ta...
Ajun de Moș Nicolae 2020. Ce trebuie să faci în această zi. Îți va aduce...
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, primele tatuaje din dragoste! Ce și-au scris îndrăgostiții în numele...
Inchide