(P) Meseria e brățară de aur

Redactor:
Adrian Macarie
"Meseria e brățară de aur" spune o vorbă din bătrâni. Și foarte actuală, dacă ne gândim cât de greu este să găsim un meseriaș bun, priceput și onest care să ne ajute fie să renovăm apartamentul, să reglăm tâmplăria din termopan, să schimbăm o baterie sanitară etc.

Tinerii sunt atrași din ce în ce mai puțin să urmeze o școală de meserii, iar conform studiului EXACT CC din 2015, doar 12% dintre români ar recomanda unei persoane apropiate să urmeze o școală profesională. Și atunci, unde mai găsim în ziua de azi un meseriaș bun? Unul dintre puținele răspunsuri valabile este PE AJUSTO.RO.

Ajusto.ro este o platformă construită în jurul comunității de meseriași care știu meserie. În luna septembrie, din 303 meșteri înscriși în sistem, doar 19 au fost acceptați. Acest rezultat vine să întăreasca ideea ca meseriașii buni sunt greu de găsit. Dar mai spune un lucru și anume faptul ca selecția este seriosă, iar criteriile pe baza cărora ne alegem colaboratorii sunt ușor de îndeplinit doar de către cei care își prețuiesc meseria.

19. Poate că sunt puțini, dar cu siguranță sunt buni și muncesc după standard, nu după ureche. Ceilalți aplicanți fie nu acceptau să lucreze cu forme legale, cu factură prin firmă sau PFA, fie nu au trecut de probele practice, fie nu sunt interesați să lucreze cu parteneri, au cazier sau sunt plecați din țară. Ajusto.ro este un proiect curajos apărut din necesitatea de a acoperi această nevoie uriașă de oameni care știu meserie.

În acest context, nu avem nicio reținere în a recomanda această platformă celor care au nevoie de un meșter bun pentru un proiect de amenajare, pentru o reparație, pentru o lucrare acasa sau la firmă. După înscrierea lucrării pe Ajusto.ro și un timp de așteptare scurt, poți fi sigur că vei primi cel mai bun cost, asigurarea că lucrările se fac după standard nu după ureche, garanție pentru munca efectuată. În plus, nu va trebui să dai fuga la bancomat după cash, căci vei putea plăti online, și nici nu trebuie să dai bacșiș.

Iar dacă știi că ai printre cunoștințe un meșter priceput, ni-l poți recomanda și nouă pe ajusto.ro/ro/recomanda. La final, dacă acesta va fi acceptat în comunitatea meșterilor Ajusto, vei câștiga o lucrare gratuită, iar meșterul multe proiecte pentru care nici nu va trebui să alerge.

Meșterii aleși sunt cartea noastră de vizită, astfel că îi vom alege și recomanda doar pe cei în care avem încredre, pe care ne putem baza și pe care i-am chema și la noi acasă. Serviciul este valabil pentru București și Ilfov.

 

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
Mă numesc Mariana, am 36 de ani și am slăbit 17 kg cu 2 diete...
A sărăcit familia pilotului? Soția lui Michael Schumacher vinde luxoasa vilă din Elveția cu 7...
Dan Bittman, interzis la PRO TV? Artistul a dat totul în vileag! Fanii au rămas...
Bilanţul a ajuns la 103 morţi şi 580 de răniţi în Fâşia Gaza / Israelul...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Cetățenii europeni care sosesc în Marea Britanie, închiși și expulzați. MAE: 150 de români au...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
Momentul TERIBIL în care un pod din STICLĂ din China se sparge complet cu oameni...
ULTIMĂ ORĂ: Românii scapă de mască! Data anunțată de președintele Iohannis. E oficial!
Descoperire șocantă în portbagajul unui bărbat. Ce căra în pungi, de fapt. Pericol major!
S-a dus și mitul bunului Bill Gates? Este șocant motivul pentru care soția miliardarului a...
ADIO, MASCĂ! Anunțul ȘOC de ultimă oră în România
Cum arată actrița Rebel Wilson după ce a slăbit 27 de kilograme
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide