(P) Meseria e brățară de aur

Redactor:
Adrian Macarie
"Meseria e brățară de aur" spune o vorbă din bătrâni. Și foarte actuală, dacă ne gândim cât de greu este să găsim un meseriaș bun, priceput și onest care să ne ajute fie să renovăm apartamentul, să reglăm tâmplăria din termopan, să schimbăm o baterie sanitară etc.

Tinerii sunt atrași din ce în ce mai puțin să urmeze o școală de meserii, iar conform studiului EXACT CC din 2015, doar 12% dintre români ar recomanda unei persoane apropiate să urmeze o școală profesională. Și atunci, unde mai găsim în ziua de azi un meseriaș bun? Unul dintre puținele răspunsuri valabile este PE AJUSTO.RO.

Ajusto.ro este o platformă construită în jurul comunității de meseriași care știu meserie. În luna septembrie, din 303 meșteri înscriși în sistem, doar 19 au fost acceptați. Acest rezultat vine să întăreasca ideea ca meseriașii buni sunt greu de găsit. Dar mai spune un lucru și anume faptul ca selecția este seriosă, iar criteriile pe baza cărora ne alegem colaboratorii sunt ușor de îndeplinit doar de către cei care își prețuiesc meseria.

19. Poate că sunt puțini, dar cu siguranță sunt buni și muncesc după standard, nu după ureche. Ceilalți aplicanți fie nu acceptau să lucreze cu forme legale, cu factură prin firmă sau PFA, fie nu au trecut de probele practice, fie nu sunt interesați să lucreze cu parteneri, au cazier sau sunt plecați din țară. Ajusto.ro este un proiect curajos apărut din necesitatea de a acoperi această nevoie uriașă de oameni care știu meserie.

În acest context, nu avem nicio reținere în a recomanda această platformă celor care au nevoie de un meșter bun pentru un proiect de amenajare, pentru o reparație, pentru o lucrare acasa sau la firmă. După înscrierea lucrării pe Ajusto.ro și un timp de așteptare scurt, poți fi sigur că vei primi cel mai bun cost, asigurarea că lucrările se fac după standard nu după ureche, garanție pentru munca efectuată. În plus, nu va trebui să dai fuga la bancomat după cash, căci vei putea plăti online, și nici nu trebuie să dai bacșiș.

Iar dacă știi că ai printre cunoștințe un meșter priceput, ni-l poți recomanda și nouă pe ajusto.ro/ro/recomanda. La final, dacă acesta va fi acceptat în comunitatea meșterilor Ajusto, vei câștiga o lucrare gratuită, iar meșterul multe proiecte pentru care nici nu va trebui să alerge.

Meșterii aleși sunt cartea noastră de vizită, astfel că îi vom alege și recomanda doar pe cei în care avem încredre, pe care ne putem baza și pe care i-am chema și la noi acasă. Serviciul este valabil pentru București și Ilfov.

 

MEGA-LOVITURĂ pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul care a rupt plasele în Italia, Elveţia şi Portugalia semnează...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Noi detalii despre Mario Mutu! Dezvăluirile Alexandrei Dinu despre fiul pe care îl are cu...
Elevii, în mare pericol din cauza lămpilor UV folosite în şcoli! De ce trebuie interzise...
Vaccinare anti-Covid-19 în România: Liber la programări pentru imunizare cu serul Pfizer. Persoanele care se...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Elon Musk vrea să implanteze microcipuri în creierele oamenilor. Tot ce trebuie să știi despre...
Vine marele CUTREMUR în România! S-a anunțat data exactă: 'O zi nefastă pentru toți'
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat.Toţi bărbaţii ar...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
Cine e Liliya Turkeieva de la Românii au talent. E unică în lume, talentul ei...
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
BREAKING NEWS: România este în DOLIU! A fost găsit mort în apartamentul său
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
SURPRIZĂ de proporţii: De unde vin produsele de la Lidl? ADEVĂRUL de la raft care...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide