(P) Vara ta în imagini și amintiri

Publicat: 17/06/2015, 10:13
Actualizat: 27/09/2018, 19:38

Te gândești deja ce vei face în vacanța de vară? Probabil nu ești singura. Poate te vei duce la concertul acela despre care toată lumea vorbește sau mai bine te relaxezi într-un concediu exotic sau poate preferi escapadele de weekend. În oricare dintre situațiile de mai sus, vei face multe poze: selfie-uri, poze de profil, poze cu prieteni minunați și locuri la care visezi să te întorci curând. Vara asta îți vei face multe amintiri, pentru mai târziu, când va fi frig și nu vei mai vrea să ieși la fel de mult din casă.

Noi, cei de la HP, vrem să ne asigurăm că economisești pentru ceea ce contează cu adevărat, de aceea am creat imprimantele HPInk Advantage. Cu ajutorul lor, poți printa de două ori mai multe pagini la același preț(față de echipamentele anterioare acestei serii).Tu vei fi responsabilă doar pentru ideile creative, voia bună și alegerile interesante pe care le faci. Iar dacă te gândești să stai mai mult pe drumuri, vei putea folosi oricând tableta sau smartphone-ul pentru a printa de la distanta cu HP ePrint.

HP DeskJet Ink Advantage 4515

Construit pentru imprimarea de bună calitate, echipamentul multifuncțional HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One este o alegere excelentă pentru orice fotograf în devenire, deoarece vine cu un display grafic intuitiv pentru tipărire ușoară, scanare și copiere, creând postere de înaltă calitate. Iar dacă ți-ai cumpărat un aparat foto nou, ar fi bine să-i testezi limitele: prin aplicatia HP ePrint poți imprima imaginile imediat ce le-ai realizat, chiar din concediu, de la distanta, direct pe imprimanta de acasă.

Acum nu mai trebuie să aștepți până să le poți arăta prietenilor unde ai fost în vacanță, deoarece imprimanta ta de ultima generație primește pozele tale prin smartphone de oriunde în lume, le printează pe loc și te așteaptă să te întorci. Fie că ești în parc, la munte, la mare sau în Bali, fotografiile tale vor fi gata de înrămat, când ajungi acasă.

Noua generație de cartușe de cerneală HP 650 compatibile cu aceste echipamente are și costuri de imprimare foarte scăzute față de modelele anterioare, astfel È‹ncât poți imprima până la 360 de pagini cu un set.

Dacă imprimi imagini, acestea vor arăta la fel de bine ca fotografiile printate într-un centru specializat. Cu siguranță nu vei mai găsi rame goale prin casă prea curând. Ideea HP: Fă-i o surpriză unui prieten și printează niște poze cu voi, adaugă mesaje amuzante lângă și transformă-le într-un „pin-board” (Pinterest-style), pe care să-l poată agăța pe perete!

HP DeskJet Ink Advantage 2545

Vara asta tu creezi amintirile, iar noi ne ocupăm de restul!

Seria actuală cuprinde o imprimantă și 6 modele de echipamente multifuncționale pentru a putea acoperi cerințele de imprimare a unei varietăți mari de clienți: HP DeskJet Ink Advantage 1015 este cel mai simplu și mai accesibil model, pentru imprimări simple de documente la costuri reduse, următoarele modele având din ce È‹n ce mai multe funcții și opțiuni, de la scanare, copiere, imprimare fără margini(HP DeskJet Ink Advantage 1515), până la imprimare prin wireless direct, AirPrint (HP DeskJet Ink Advantage 2545), funcție fax pentru biroul de acasă la HP DeskJet Ink Advantage 2645 și HP ePrint, display grafic, funcție duplex, scanare către e-mail și aplicație HP Printables la HP DeskJet Ink Advantage 3545 sau slot pentru carduri de memorie și display touchscreen la HP DeskJet Ink Advantage 4515.

Prețurile modelelor variază È‹ntre 189 și 499 lei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Astăzi se împlinesc 79 de ani de când Hitler o lua de soţie pe Eva...