Parchetul General a preluat un dosar cu o fetiță din Iași agresată sexual. Făptașul ar fi olandezul / Poliția a cerut sprijin după doi ani de la incident – VIDEO / FOTO

Parchetul General a preluat un dosar cu o fetiță din Iași agresată sexual. Făptașul ar fi olandezul / Poliția a cerut sprijin după doi ani de la incident - VIDEO / FOTO
Publicat: 26/09/2019, 11:09

Erată: În știrea publicată la ora 10:59, cu numele „Fetița din Iași în cazul căreia făptașul ar fi olandezul Johannes Visscher, evaluată psihologic”, a se citi corect „Fetița din Iași în cazul căreia făptașul ar fi olandezul Johannes Visscher a fost evaluată psihologic în iulie 2017″

Fetița din Iași în cazul căreia făptașul ar fi olandezul Johannes Visscher, evaluată psihologic

Fetița din Iași în cazul căreia făptașul ar fi olandezul Johannes Visscher a fost evaluată psihologic în iulie 2017, la solicitarea polițiștilor, deși dosarul penal de agresiune sexuală a fost deschis în 2016.

Citiți continuarea…

UPDATE Poliția a cerut sprijin populației pentru identificarea suspectului din Iași după 2 ani de la faptă

Imaginile cu posibilul agresor al fetiței din Iași, care pare a fi olandezul din cazul Dâmbovița, au fost transmise în spațiul public în anul 2018, pentru a cere sprijin din partea populației în identificarea bărbatului, deși dosarul penal de agresiune sexuală a fost deschis în 2016.

„În acest moment polițiștii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului General pentru documentarea activității infracționale a persoanei care apare în imagini. În anul 2016, în județul Iași a fost înregistrat un dosar penal în care s-au făcut cercetări sub coordonarea unui procuror al Parchetului de le lângă Judecătoria Iași. Au fost desfășurate activități de cercetare penală, dar nu au fost elemente suficiente care să ducă la identificarea persoanei care apare în imagini”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Reprezentantul Poliției a mai precizat că imaginile de pe camerele de supraveghere în care apare suspectul au fost transmise în spațiul public în 2018, deși dosarul a fost deschis în 2016.

„S-a cerut sprijin din partea populației și mass media, fiind puse la dispoziție imaginile respective în vederea identificării persoanei care apare în imagini”, a mai spus sursa citată.

Poliția nu poate confirma, la acest moment, că bărbatul din imagini este olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

„La acest moment nu putem nu putem confirmă că este vorba de aceeași persoană și se desfășoară activități și în cazul de la Iași sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului General. (…) În urma cercetarlor efectuate în 2016, nu au fost elemente suficiente care să ducă la identificarea persoanei în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române”, mai explică Ghebaur.

Știrea inițială. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că procurorii Parchetului General vor prelua un dosar de la Iași, de agresiune sexuală. Este vorba despre o fetiță care ar fi fost agresată, în 2016, de un bărbat.

Primele indicii arată că ar fi vorba tot de olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, arată aceleași surse. Fetița din Iași, urmează să fie audiată.

La acel moment, fetița avea 8 ani.

„În iunie 2016 a fost o minoră de 8 ani, din comuna Horlești, care a fost de agresata sexual de un barbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populației pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se afla dosarul se afla la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

BZI.ro a prezentat, în exclusivitate imagini de pe camera de supraveghere care indică suspectul din 2016.

Se presupune că bărbatul din imagini ar fi olandezul. După fizionomie, persoana surprinsă de camere seamănă, într-adevăr, cu agresorul Adrianei, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

video / captură foto: bzi.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului