Patru tineri cu vârste între 17 și 22 de ani, găsiți morți într-o casă din Oltenița UPDATE

Patru tineri cu vârste între 17 și 22 de ani, găsiți morți într-o casă din Oltenița UPDATE
Publicat: 28/12/2013, 18:41
Actualizat: 28/03/2019, 17:00

UPDATE. Trupurile celor patru tineri găsiți morți într-o casă din Oltenița au fost ridicate de anchetatori, sâmbătă seară, și duse la Serviciul Medico-Legal din Călărași pentru necropsie, principala ipoteză fiind o intoxicație cu gaz provenit de la o butelie.

Primarul din Oltenița, Petre Țone, a declarat pentru MEDIAFAX că trupurile celor patru tineri au fost ridicate din locuință în jurul orei 17.30 și duse la Serviciul Medico-Legal din Călărași, iar duminică vor fi primele rezultate ale necropsiei.

„Echipa de criminaliști este încă la fața locului pentru cercetări și principala variantă este că tinerii s-au intoxicat de la butelie, dar cauza exactă va fi stabilită în urma necropsiei. E o tragedie”, a spus primarul.

Potrivit acestuia, cele două fete găsite moarte aveau 17 ani și erau eleve, iar băieții aveau 20 și 21 de ani, unul dintre ei fiind student.

Primarul a mai spus că tinerii se aflau în casa părinților unuia dintre ei, erau singuri acasă și pregăteau petrecerea de Revelion.

Cei patru tineri au fost găsiți decedați sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.00 fiind primit un apel la 112 prin care pompierii au fost solicitați să se intervină. Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, declara că ISU a fost solicitat să intervină în cazul a patru tineri „intoxicați cu o substanță necunoscută”, iar înaintea sosirii pompierilor la fața locului a ajuns o echipă de la Ambulanță care a constatat decesul celor patru tineri.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Călărași, Ramona Tudor, declara că tinerii au fost descoperiți într-o cameră din locuință, unde a fost găsită și o butelie de aragaz, la care era improvizată o instalație de încălzire.

Potrivit surselor citate, anchetatorii au mai găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate și mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

În casa în care au fost găsiți tinerii nu există instalație de gaz, ci doar o butelie și sobe cu lemne.

Știrea inițială

Patru tineri – două fete de 17 ani și doi băieți de 20 și 22 de ani – au fost găsiți morți, sâmbătă, într-o casă din Oltenița, primarul localității, Petre Țone, spunând că una dintre ipoteze este că tinerii s-ar fi intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.

Primarul din Oltenița, Petre Țone, a spus că tinerii – două fete în vârstă de 16 și 17 ani și doi băieți de 20 și 22 de ani – erau singuri în casă și pregăteau petrecerea de Revelion, ei fiind găsiți decedați cel mai probabil după ce s-au intoxicat cu gaz de la o butelie de aragaz.

„Erau două perechi de tineri care pregăteau Reveliuonul. Nici vorbă de tentativă de sinucidere sau ceva de genul acesta. La 5.45, mama unuia dintre băieți i-a dat sms și a vorbit cu el”, a spus primarul.

El a precizat că anchetatorii au găsit în casă o sticlă de whisky care era consumată pe jumătate și mai multe sticle cu sucuri, iar în imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Primarul a mai spus că în casă nu exista instalație de gaz, și doar o butelie și o sobă cu lemne.

El a precizat că la ora transmiterii acestei știri la fața locului sunt așteptați legiști de la Călărași pentru a ridica trupurile tinerilor pentru necropsie, al cărei rezultat va fi cunoscut cel mai probabil duminică.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Călărași, Ramona Tudor, a declarat pentru MEDIAFAX că tinerii au fost descoperiți într-o cameră din locuință, unde a fost găsită și o butelie de aragaz, la care era improvizată o instalație de încălzire.

Ea a precizat că la ora transmiterii acestei știri la fața locului se află mai multe echipaje de polițiști, pentru cercetări.

Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, a declarat pentru MEDIAFAX că la ora 14.09 a fost primită o sesizare să se intervină în cazul a patru tineri „intoxicați cu o substanță necunoscută”, înaintea sosirii echipajului ISU ajungând o echipă de la Ambulanță care a constatat decesul celor patru tineri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Florin Piersic, OPERAT de urgență! Diagnosticul pus de medici, după ce i s-a făcut rău
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
„Cât de eșuați suntem ca țară?” Oana Roman, reacție nervoasă în mediul online după ultima...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
INTERZIS total în noaptea de ÎNVIERE. Regulile au fost anunțate chiar astăzi, 30 aprilie
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Transplanturile de organe pot schimba personalitatea și orientarea sexuală, arată un studiu uluitor