Percheziții în Cluj. Polițiștii au descoperit 142 de kilograme de cannabis (VIEDO)

Percheziții în Cluj. Polițiștii au descoperit 142 de kilograme de cannabis (VIEDO)
Percheziții în Cluj. Polițiștii au descoperit 142 de kilograme de cannabis (VIEDO)
Publicat: 28/10/2020, 16:47
Actualizat: 28/10/2020, 16:55

În urma unor percheziții efectuate de poliţiştii şi de procurorii DIICOT din Cluj, s-au descoperit  142 de kilograme de cannabis. Patru bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri au fost reţinuţi.

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Cluj au făcut marţi 7 percheziţii domiciliare, în judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Alba, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme şi aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis. Au mai fost conficate un cântar electronic, 8 telefoane mobile, precum şi instrumente destinate consumului de cannabis.

Zece persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 44 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Zeci de tineri din Iași s-au înghesuit la o coadă pentru a cumpăra produse pe bază de cannabis

Zeci de tineri din Iași s-au înghesuit la o coadă pentru cumpăra produse din cannabis, la un magazin care tocmai s-a deschis în orașul din Moldova.

Zeci de tineri s-au așezat liniștiți la coada magazinului care ar vinde produse din tutun, unele, se pare, pe bază de cannabis. Cei mai mulți dintre clienți purtau masca de protecție la coadă.

„Ne adresăm celor pasionati de tot ceea ce tine de fumat”
„Suntem un headshop care pune pasiune in acest business si ne straduim sa iti punem la dispozitie cea mai bogata si mai vasta oferta de echipamente si accesorii pentru fumat (bonguri, vaporizatoare, pipe, foite, filtre, grindere, aparate de rulat,etc), precum si seminte cannabis din soiuri renumite si ulei de canabis CBD de cea mai buna calitate!