Pericol pe autostradă. Un șofer a fost surprins conducând pe contrasens. Doi tiriști l-au ajutat să ajungă pe direcția bună – VIDEO

Redactor:
Ioana Sfârlea
Un șofer a fost filmat în timp ce mergea pe contrasens pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pentru că a ratat o ieșire. După ce l-au certat, doi participanți la trafic l-au ajutat să ajungă pe direcția bună, transmite corespondentul Mediafax.

Un șofer de TIR a filmat, marți, un autoturism din Mureș care mergea pe contrasens, pe autostrada A1 Sibiu-Deva.

El s-a oprit și l-a atenționat pe șoferul mașinii că merge în direcție greșită, dar totodată, împreună cu alt coleg care conducea un TIR, au blocat traficul pe cele două benzi, astfel încât autoturismul să poată fi întors pe direcția de mers bună.

În imagini se poate vedea mașina care merge cu viteză mică, pe contrasens, fiind evitată în ultimul moment de două autoturisme.

Apoi șoferul TIR-ului, care a și filmat, a oprit și i-a strigat bărbatului din autoturism să se întoarcă deoarece nu e pe direcția bună. Între timp, pe prima bandă a autostrăzii a oprit încă un TIR, circulația a fost oprită și astfel autoturismul a fost întors.

„Un domn ce a trecut de ieșirea pe care trebuia să iasă la Sibiu și s-a gândit că îi mai bine să se întoarcă pe autostradă Sibiu-Deva. Suntem de tot râsul…..!”, a scris persoana care a filmat.

Foto: Captură

Inchide