Vasile Magradean
02.04.2019
Știri

Peste 10.000 de locuri de cazare pentru UNTOLD, unele chiar în căminele studențești din Cluj

Peste 10.000 de locuri de cazare pentru UNTOLD, unele chiar în căminele studențești din Cluj
Peste 10.000 de locuri de cazare, o parte în căminele studențești ale USAMV și UTCN din Cluj-Napoca, au fost puse la dispoziție celor care caută cazare pe perioada festivalului Untold. În cămine, există pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marți, de organizatorii Untold, chiria în căminele studențești este cuprinsă între 1.800 și 2.800 de lei pentru patru nopți, în funcție de numărul de persoane din camere.

„Începând de marți, oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului Untold va găsi cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac. Fanii festivalului care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la secțiunea Accommodation. Peste 10.000 de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile. În Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu două sau cu patru paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop. Camerele Premium, în cămin USAMV, costă 2.800 lei + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră, iar Cameree Confort, în Cămin UTCN, costă 1.800 lei + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră”, se arată în documentul citat.

În plus, turiștii au la dispoziție și platforma „Adoptă un Untold-ist” de care au beneficiat în ultimii doi ani peste 3.000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, adoptați de clujeni.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1- 4 august 2019.

Inchide