Petre Daea nu a vrut să primească ceapa oferită gratis de agricultorii români la un târg. A plătit produsele cu preț mai mare decât cel cerut: „E munca dumitale”

Petre Daea nu a vrut să primească ceapa oferită gratis de agricultorii români la un târg. A plătit produsele cu preț mai mare decât cel cerut: E munca dumitale
Sursă Foto ARHIVĂ - Captură video: Facebook/Adi Rusu
Publicat: 05/09/2022, 13:26
Actualizat: 05/09/2022, 13:39

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent, în acest weekend, la Târgul Cepelor din Asuaju de Sus, în județul Maramureș. Producătorii români prezenți la târg cu produse autohtone i-au oferit ministrului ceapă gratis. Daea a insistat să plătească agricultorii.

Petre Daea a refuzat ceapa oferită gratis de către producători. A plătit toate produsele, cu preț chiar mai mare decât cel cerut.

Vânzătorii umili au vrut să îi ofere ceapă fără niciun ban ministrului Agriculturii, însă acesta a refuzat, ba chiar a plătit un preț mai mare pentru legume.

Ministrul Agriculturii a oferit o lecție importantă, fiecare om merită răsplătit pentru sudoarea muncii sale.

Un producător de ceapă: „Asta este cadou. Vă rog frumos.”

Ministrul Daea: „Nu. E munca dumitale, cât costă atâta dau. Nu, nu, nu. O cumpăr. Pentru mine e același preț ca în piață. Să fiți sănătos, să mai puneți.”

O batrână: „E prea mult.”

Ministrul Daea: „Nu e mult.”

Batrâna: „Pentru sudoarea noastră nu e mult…”

Cât ne costă să punem murături pentru toamnă. Prețurile legumelor sunt destul de mari

Toamna se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că toate gospodinele se pregătesc intens pentru a pune murături. Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta costurile pentru a pune murături sunt mult mai mari. Află cât te costă să pui murături pentru toamnă anul acesta. Videoclipul a fost postat pe Facebook.

Cât ne costă să punem murături pentru toamnă

Toamna se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că toate gospodinele se pregătesc intens pentru a pune murături.

Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta costurile pentru a pune murături sunt mult mai mari. Află cât te costă să pui murături pentru toamnă anul acesta.

Țara noastră are o producție bogată, iar asta ar fi însemnat ca legumele și fructele să fie mai ieftine, însă lucrurile nu stau chiar așa. Prețurile continuă să crească din ce în ce mai mult, iar costurile pentru un borcan de murături pus acasă poate ajunge să fie egal cu prețul unui borcan de murături din supermarket.

Gospodinele își fac plinul pentru debaraua de toamnă, iar asta înseamnă cumpărături intense de legume pentru murături.

Cum prețurile continuă să crească neîncetat, costurile pentru un borcan de murături făcu în casă poate ajunge să fie egal cu cel al unuia din magazin. Dacă acum un borcan de murături din magazin costă 17 lei, un borcan făcut acasă poate costa la fel de mult.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase