„Plăcerile carnale” și ora de engleză. Scandal la unul dintre cele mai bune licee din țară, după ce o profesoară de engleză a fost acuzată de comportament indecent

„Plăcerile carnale și ora de engleză. Scandal la unul dintre cele mai bune licee din țară, după ce o profesoară de engleză a fost acuzată de comportament indecent
Publicat: 10/03/2015, 22:30

Părinții o acuză pe profesoară că le vorbește indecent elevilor de la clasa a XI-a I și le poveștește unele aspecte din viața ei personală. Presa locală a relatat că scandalul de la Colegiul Carol I a ajuns la Inspectoratul Școlar Județean Dolj care a deschis o anchetă în curs de desfășurare.

„Doamna profesoară povestește la clasă că are un pisic pe nume Tomas, care este reîncarnarea unui bărbat care se uită la mine când mă dezbrac”, a relatat presa locală, citând eleve de la Carol I.

„Doamna profesoară a scos-o la tablă pe fiica mea, unde i-a solicitat să dezvolte în limba engleză ‘plăcerile carnale'”, a povestit unul dintre părinți, citați de Gazeta de Sud. Mama unei eleve care a fost meditată de profesoara respectivă a spus că, după ce fiica ei nu a mai venit la meditații, profesoara „i-a ridicat fusta în fața clasei”. „Doamna profesoară povestește la clasă că are un pisic pe nume Tomas, care este reîncarnarea unui bărbat care se uită la mine când mă dezbrac”, ar fi povestit o altă elevă acasă.

Potrivit Gazetei de Sud, Carmen Miulescu mai este acuzată că nu i-a lăsat pe elevi să participe la o simulare gratuită pentru testul Cambrige, pe 1 martie. Aceasta i-ar fi amenințat pe elevi: „Vă voi face scandal tot semestrul”, „Vă acuz de dare de mită” sau „Mă supăr rău și nu vreți asta!”. Părinții mai spun că profesoara le-ar fi cerut elevilor să cumpere două cărți scrise de ea, și anume „Poetry festival” de 20 de lei și „English for you” de 15 lei, spunându-le că „sunt aprobate de minister” și că vor învăța limba engleză după aceste volume.

Contact de gândul, inspectorul general de la Dolj spune că în prezent ancheta este în desfășurare și că o echipă de inspectori lucrează la un raport privind situația de la Colegiul Național Carol I. „Am stat de vorbă și cu profesorii și cu părinții pentru a avea o imagine cât mai clară a situației. Vom trimite raportul la Consiliul de Administrație, care potrivit legislației este în măsură ia ultima decizie cu privire la profesoară”, a spus Georgică Bercea, inspector General.

Pe de altă parte, Alexandrina Thorwachter, directoarea colegiului, a declarat pentru gândul că miecuri se va întruni Consiliul de Administrație al școlii care va declanșa o anchetă proprie. „Demarăm ancheta noastră și vedem despre ce e vorba. E vorba de o singură clasă de 19 elevi, unde se lucrează pe grupe, iar 7 dintre părinții elevilor de la o grupă au depus cerere. Vom sta de vorbă cu părinții, vom vorbi și cu profesoara”, a spus directoarea.

Legislația prevede că dacă în urma anchetei acuzațiile părinților sunt reale, profesoara riscă să rămână fără dreptul de a preda. Carmen Miulescu predă de peste 15 ani la Colegiul Național Carol I.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Tânăr din Mehedinți, găsit fără suflare în locuința în care creștea ilegal șerpi. Anchetatorii au...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Cine este femeia care nu se dezlipește de căpătâiul marelui actor, Florin Piersic. A fost...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Vrei să trăiești mult și bine? Adrian Artene și Andreea Liptak îți dezvăluie SECRETUL |...