Plata prin SMS la rovinietă și taxă de pod în rețeaua RCS-RDS oprită pe 20 iunie dimineața

Plata prin SMS la rovinietă și taxă de pod în rețeaua RCS-RDS oprită pe 20 iunie dimineața
FOTO - Caracter ilustrativ
Publicat: 19/06/2018, 19:53

„În data de 20 iunie 2018, în intervalul orar 6.00-8.00, ca urmare a efectuarii unor lucrări de mentenanță ale sistemului informatic al distribuitorului de roviniete și peaje RCS-RDS, încasarea tarifului de utilizare și a tarifului de trecere și emiterea rovinietelor și a peajului prin SMS, în reteaua RCS-RDS, va fi întreruptă„, se arată în comunicat.

„Precizăm ca achitarea rovinietei și a peajului se poate realiza și prin intermediul portalului CNAIR SA, www.erovinieta.ro și a aplicației etarife, destinată telefoanelor mobile. Prin acestea, utilizatorii au și posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei, de a verifica achitarea peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif și de a gestiona o flotă de vehicule, ce permite achitarea/verificarea facilă a rovinietei și peajului”, menționează CNAIR.

Informații privind ceilalți distribuitori autorizați de roviniete și peaj se gasesc pe pagina de internet a CNAIR SA la adresa: http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/cumpara-rovinieta-aici sau, după caz, la adresa: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/cumpara-peaj-aici.

Totodată, CNAIR reamintește utilizatorilor rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă) poate fi achitat până la sfârșitul zilei următoare trecerii.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase