Plecare grea din televiziune! Celebra jurnalistă a făcut anunțul: „Am demisionat. Mulțumesc tuturor”

Plecare grea din televiziune! Celebra jurnalistă a făcut anunțul: „Am demisionat. Mulțumesc tuturor”
Revenire-surpriză în televiziune, după o pauză de trei ani! Jurnalista va avea propria emisiune: „Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice...” / Foto ilustrație: Pixabay.com
Publicat: 29/07/2020, 10:56
Actualizat: 29/07/2020, 10:57

Elena Vijulie Tănase a anunțat, miercuri, pe Facebook, că a demisionat de la Digi24.

Jurnalista nu a precizat motivul demisiei care va intra în vigoare luni, 3 august.

„Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani”, transmite aceasta pe Facebook.

Elena Vijulie Tănase era de opt ani la Digi24

Elena Vijulie Tănase a lucrat în ultimii opt ani la Digi24, unde a realizat numeroase emisiuni și documentare, având prezențe constante pe post în emisiuni de actualitate.

Înainte de Digi24, Elena Vijulie a lucrat la BBC România și Realitatea Tv.

Denise Rifai, anunț-surpriză după nouă ani la Realitatea TV. La ce post se mută realizatoarea tv: Cred foarte mult în acest proiect

Cunoscuta realizatoare tv Denise Rifai va face parte, din toamnă, din echipa postului Kanal D. Anunțul a fost făcut atât de oficialii televiziunii, cât și de vedetă.

Timp de aproape nouă ani, Denise Rifai a lucrat la Realitatea TV, apoi la Realitatea Plus.

Denise Rifai promite că va aduce la Kanal D „un produs unic pe piața românească”, după ce în luna martie a plecat de la postul la care lucra.

„Decizia de a mă alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus «Da!» cu tot sufletul si asta pentru ca eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicata. Va fi un produs unic pe piaţa media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun ca eu voi rămâne aceeaşi Denise Rifai“, a declarat jurnalista.

„Și Acum, TADAAAAM !
Siiiiiii Să ne vedem cu bine, Căci Avem Treabă Multă!
❤️
Ps. Vă aștept pe toți să-mi fiți Alături și Vă promit că este cel mai spectaculos proiect media al anului!
Ne vedem Curând!”, este mesajul publicat de Denise pe pagina sa de Facebook.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult