POLITIC. Eugen Teodorovici a fost în această dimineață  la DNA, pentru a asculta interceptările dintr-un dosar clasat în 2013

Redactor:
Florentina Dinu
POLITIC. Eugen Teodorovici a fost în această dimineață  la DNA, pentru a asculta interceptările dintr-un dosar  clasat în 2013
Teodorovici: „Ciolacu trebuie să înțeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare”

Eugen Teodorovici a fost în această dimineață  la DNA, la cererea sa. Fostul ministru a spus că a vrut să asculte interceptările dintr-un dosar mai vechi de corupţie, care a fost şi clasat în 2013.

În acel an, Eugen Teodorovici era ministru al Fondurilor Europene. El a spus, joi, că dosarul nu vizează activitatea din minister.

Eugen Teodorovici spune că a primit o notificare că un dosar în care a fost implicat a fost clasat, fără a ști detalii despre speța respectivă.

„A fost un dosar de prin 2013 asupra căruia am primit o informare de clasare și am făcut o solicitare să văd ce a fost în dosar. Nu știu care e speța exact, ce am căutat și eu pe net. Nu am fost audiat. Am primit notificare că s-a clasat, fără să știu exact despre ce e vorba, cine a fost în dosar”.

Eugen Teodorovici spune că interceptările de la DNA nu au legătură cu zona politică.

„(Am venit – n.r.) să ascult acele înregistrări telefonice din acea perioadă, doar selectiv, două – trei. Am zis că nu e nevoie să mă ascult pe mine. Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu diverși politicieni la acea vreme, în funcții foarte înalte din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar.

Discuția respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei spețe din 2013. Nu are nicio legătură cu zona politică. Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere, pentru că am mai făcut o cerere într-un alt dosar închis acum un an”, a declarat, în fața sediului DNA, senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Inchide