POLITICĂ. Liderul Pro România despre Guvern: De ce să nu-l dăm jos şi să încercăm să-l înlocuim cu nişte oameni normali. Orban e un tip vechi în politică. Ludovic Orban e disperat acum, pentru că el ştie că nu e favoritul lui Iohannis

Redactor:
Gandul
POLITICĂ. Liderul Pro România despre Guvern: De ce să nu-l dăm jos şi să încercăm să-l înlocuim cu nişte oameni normali. Orban e un tip vechi în politică. Ludovic Orban e disperat acum, pentru că el ştie că nu e favoritul lui Iohannis
Liderul pro România. Sursă FOTO Marius Tucă Show

Victor Ponta afirmă că Guvernul trebuie dat jos și înlocuit cu oameni normali, iar ordonanța de urgență nu mai trebuie lasată la disoziția acestora. De asemenea, a declarat în cadrul interviului pentru Marius Tucă că Ludovic Orban  se comportă dictatorial, având la dispoziție instrumentul ordonanței de urgență.

Victor Ponta afirmă că Guvernul trebuie dat jos și înlocuit cu oameni normali, iar ordonanța de urgență nu mai trebuie lasată la disoziția acestora.

„Ei (liberalii şi Guvernul – n.r.) au trecut de mult liniile roşii, cu 25 de OUG date într-o noapte”

„Ei (liberalii şi Guvernul – n.r.) au trecut de mult liniile roşii, cu 25 de OUG date într-o noapte. De ce să-l lăsăm în funcţie. Poate să dea o ordonanţă de urgenţă în care să spună că s-au făcut alegerile şi el are rezultatul. De ce să nu-l dăm jos şi să  încercăm să punem nişte oameni normali. Sau măcar să nu-i mai lăsam această armă (ordonanţa de urgenţă – n.r.), pe care o foloseşte în disperare”, a afirmat Victor Ponta, liderul Pro România, într-un interviu pentru Marius Tucă.

Liderul Pro România susţine că premierul, Ludovic Orban  se comportă dictatorial, având la dispoziție instrumentul ordonanței de urgență. De asemenea, Victor Ponta afirmă că Parlamentul trebuie să nu-i mai lase la îndemână acest instrument, oar Marcel Ciolacu trebuie convins în acest sens.

„De ce să nu îi luăm AKM-ul din mână lui Orban”

„Orban e un tip vechi în politică. E disperat acum, pentru că el ştie că nu e favoritul lui Iohannis, pentru că nu are putere în partid, pentru că dacă Iohannis zice… Atunci el trage cu mitraliera de la Guvern, exact ca în clipul cu maimuţa care a prins AKM-ul şi trage în toate părţile. De ce să nu îi luăm AKM-ul din mână. Asta încerc să-l conving pe Marcel Ciolacu. Pe Tăriceanu l-am convins”, a completat Victor Ponta.

×

Urmăriți Gândul LIVE Înnebuniți după șaorma cu de toate. Chiar și cu amendă. Vorbim de doi deputați PSD care n-au vrut să poarte masca în interiorul unui local care vinde șhaorma. Ba chiar au fost și violenți. Și uite așa, au dat o grămadă de bani pentru specialitatea oriental. https://www.gandul.ro/19465630Gelu Duminică și Mihai Morar, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Marţi, 7 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide