Polițist bătut pentru că nu a făcut loc unui șofer în trafic la Galați

Redactor:
Petre Mazilu
Polițist bătut pentru că nu a făcut loc unui șofer în trafic la Galați
Un polițist aflat în timpul liber a fost implicat într-o altercație violentă pe o stradă din orașul Galați. Atenționat cu flashuri de un alt șofer să se dea la o parte, polițistul și-a continuat drumul. Mașina i-a fost apoi blocată, iar polițistul a primit un pumn în față.

Scandalul din Galați a izbucnit în momentul în care polițistul în civil a fost blocat în trafic de un șofer supărat că nu i s-a lăsat cale liberă.

Surse apropiate anchetei susțin că polițistul se afla la volanul mașinii personale, când a fost atenționat cu flashuri, de celălalt șofer să se dea la o parte.

Deoarece mașina din fața lui și-a continuat drumul, șoferul grăbit a făcut depășire și a blocat circulația. După un schimb de replici, polițistul a fost lovit cu pumnul în față.

Incidentul a fost anunțat la 112, iar la fața locului s-au deplasat o mașină de Poliție și o ambulanță. Polițistul agresat a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-facial.

Ulterior, șoferul agresiv a fost identificat și dus la Poliție pentru audieri, iar în prezent este cercetat penal pentru loviri și alte violențe.

 

Inchide