• Publicat:
Știri

Polițiștii din Botoșani au pornit o anchetă, după ce doi elevi s-au lovit cu pumnii și picioarele în sala de clasă

Polițiștii din Botoșani au pornit o anchetă, după ce doi elevi s-au lovit cu pumnii și picioarele în sala de clasă
Doi elevi ai școlii din localitatea Dângeni, județul Botoșani, au fost filmați când se lovesc cu pumnii și picioarele în sala de clasă. Poliția a început o anchetă în acest caz, iar conducerea școlii le-a scăzut notele la purtare atât celor doi bătăuși, cât și elevului care a filmat incidentul.

Consiliul Profesoral al școlii din localitatea Dângeni a decis miercuri ca trei elevi, cei doi implicați în bătaie și cel care a filmat și distribuit imaginile, să fie sancționați cu mustrare scrisă și cu scăderea notei la purtare.

„Conducerea școlii a decis scăderea notei la purtare în urma recomandărilor Consiliului. Singura măsură pe care conducerea școlii o putea lua era mustrarea scrisă, însoțită de scăderea notelor la purtare. Elevii vor avea notele scăzute la 6, 7 și 8. Elevii regretă incidentul, sunt speriați și vor fi incluși întru-un program de consiliere personală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Achițenei, directorul școlii generale din Dângeni.

După ce imaginile extrem de violente cu bătaia celor doi elevi care își împart pumni și picioare chiar în sala de clasă au apărut online, Inspectoratul de Poliție Botoșani s-a autosesizat și a declanșat o anchetă.

„Inspectoratul de Poliție Botoșani s-a autosesizat în acest caz. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru lovire și alte violențe”, a spus Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani.

 

Inchide