Primele fotografii cu prințesa Charlotte, la șase luni, publicate de familia regală britanică

Primele fotografii cu prințesa Charlotte, la șase luni, publicate de familia regală britanică
Publicat: 29/11/2015, 19:50

Prințesa Charlotte, care nu a mai fost văzută în public de la botezul său, în luna iulie, este îmbrăcată într-o rochie înflorată cu guler alb, peste care poartă o jachetă tricotată de culoare roz. Întreaga ținută îi scoate în evidență ochii albaștri, informează dailymail.co.uk.

Cele două fotografii au fost făcute publice de prințul William și soția sa, ducesa Catherine, în semn de mulțumire pentru poporul britanic și pentru presă care le-au permis celor doi copii ai lor, prințul George și prințesa Charlotte, să crească departe de lumina reflectoarelor.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să distribuie două noi fotografii ale Prințesei Charlotte”, au anunțat, duminică, reprezentanții Kensington Palace.

Sursa foto: Facebook.com/TheBritishMonarchy

Aceștia au precizat că fotografiile au fost realizate de ducesa Catherine, în prima parte a lunii noiembrie, în reședința familiei sale din Norfolk.

De asemenea, potrivit reprezentaților Kensington Palace, prințul William și soția sa, ducesa Catherine, continuă să primească mesaje de felicitare pentru prințesa Charlotte din lumea întreagă și speră că noile fotografii cu aceasta vor stârni entuziasmul tuturor oamenilor.

Pe de altă parte, reprezentanții cuplului regal britanic au declarat pentru Mail Online că ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte recunoscători pentru susținerea pe care au primit-o din partea presei în ceea ce îi privește pe prințul George și prințesa Charlotte și intenționează să procedeze în continuare în aceeași manieră, respectiv să distribuie din când în când fotografii cu cei doi copii ai lor.

Prințul George, fiul ducelui și ducesei de Cambridge, a împlinit vârsta de 2 ani pe 22 iulie. Acesta ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său – prințul Charles și tatăl său – prințul William.

Prințesa Charlotte, surioara prințului George, s-a născut pe 2 mai și a apărut până în prezent doar de două ori în public – imediat după naștere, alături de mama sa, când au părăsit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, și la botezul său, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

În luna august, familia regală britanică s-a plâns de faptul că prințul George a fost hărțuit de paparazzi. Hărțuirea prințului George de către paparazzi a crescut în ultimele luni și tacticile acestora devin tot mai periculoase, a anunțat la momentul respectiv Palatul Kensington.

Avertismentul părinților prințului George a venit în contextul în care prințul William și soția sa, ducesa Catherine, încearcă să prevină publicarea unor fotografii neautorizate ale micuțului în vârstă de doi ani.

Potrivit serviciului de presă al Palatului Kensington, unele societăți de media au recurs la „măsuri extreme” pentru a obține fotografii cu micul prinț și, în acest sens, „a fost depășită o limită”. Totodată, conform Palatului Kensington, un număr redus de organizații, în special din Germania, Franța, Australia, Noua Zeelandă și SUA, au publicat fotografii realizate „în circumstanțe inacceptabile”. Totuși, reprezentanții Palatului Kensington au precizat că majoritatea organizațiilor de media și toate publicațiile britanice au refuzat să publice astfel de imagini.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?