Proaspăt ELIBERAT din închisoare, un bărbat a LOVIT o femeie cu PUMNUL în față. Cei TREI POLIȚIȘTI care au reușit să dea de urma AGRESORULUI

Proaspăt ELIBERAT din închisoare, un bărbat a LOVIT o femeie cu PUMNUL în față. Cei TREI POLIȚIȘTI care au  reușit să dea de urma AGRESORULUI

Polițiștii care au reușit să dea de urma agresorului, refăcând traseul fetei, deoarece aceasta nu-și amintea ce i s-a întâmplat.

Agresorul a fost prins de polițiști, luni, după ce anchetatorii au reconstituit traseul pe carefatal-a parcurs sâmbătă seara. Ministerul Afacerilor Interne a anunțat, marți, cine sunt polițiștii care au reușit să dea de urma făptașului.

„Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel. Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul ușor pentru căfataagresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul. Așa că tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut. Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp. Felicitări tinerilor polițiști și colegilor din Biroul de Investigații Criminale”, se arată în mesajul postat marți pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Tânăra începe să își amintească unele fragmente din ziua agresiunii

Tânără de 20 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul și portofelul. Inițial, fata le-a spus medicilor că nu își amintește ce s-a întâmplat, iar aceștia au anunțat Poliția.

Pacienta este stabilă, iar evoluția este favorabilă. Rămâne internată în secția de neurologie. S-a prezentat în 17 noiembrie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia cu amnezie retrogradă, adică pierderi de memorie, fără să acuze traumatismul suferit, de care nu își amintea. În Unitatea de Primiri Urgențe i s-a făcut o tomografie computerizată care nu a relevat leziuni post-traumatice cerebrale, fiind evaluată din toate punctele de vedere, iar apoi a fost internată pentru supraveghere și conduită terapeutică în secția de neurologie. În momentul de față pacienta este stabilă, începe să-și amintească unele fragmente petrecute în ziua respectivă, însă mai acuză dureri de cap. Va fi ținută sub observație, pe secția de neurologie, până când va dispărea simptomatologia, urmând să fie externată când medicii neurologi consideră că starea de sănătate nu îi va fi pusă în pericol. În prezent, evoluția este favorabilă”, informează un comunicat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost tâlhărită. Agresorul a fost prins și reținut, luni seara, de polițiști. Ancheta este coordonată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au declarat, pentru Mediafax, că bărbatul de 33 de ani din Alba Iulia a fost eliberat în septembrie din penitenciar, la termen.

„Nu a fost eliberat condiționat, a fost eliberat la termen și a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie și tentativă de viol. Este reținut, facem cercetări pentru tâlhărie calificată. Sesizarea există, așteptăm ca victima să își revină să vedem dacă ne poate oferi mai multe informații”, a declarat, coresponndentului Mediafax, Adrian Căbulea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Surse judiciare declarau că sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul i-a dat cu pumnul în față și s-a lovit cu capul de ciment, ea și-a pierdut cunoștința, iar când și-a revenit a plecat singură, acasă, cu mașina și nu s-a mai dus în vizită la prietena ei. Aceleași surse spuneau că fata a luat legătura cu mama ei, scriindu-i că a avut o problemă, că nu-și mai amintește nimic și că nu mai are telefonul și portofelul. Mama a îndemnat-o să meargă la spital, iar medicii au anunțat Poliția că tânăra este o posibilă victimă a unei agresiuni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Cine este Mihaela, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de la...
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?