Probele ridicate de DIICOT din casa lui Gheorghe Dincă, duse la Poliția Caracal / Bărbatul a oferit detalii macabre: A pus cadavrul în picioare în butoi și i-a dat foc / Noi fragmente osoase și urme de sânge, găsite de anchetatori / Telefonul Luizei nu a fost identificat în lanul de floarea-soarelui

Publicat: 03/08/2019, 21:03

19:40 Anchetatorii nu au găsit telefonul Luizei, probă ce îl incrimina direct pe Dincă, pe lângă declarație

Anchetatorii au finalizat, sâmbătă seara, cercetările din lanul de floarea-soarelui, unde au căutat telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie și despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. Telefonul era proba care l-ar fi incriminat direct pe Dincă, pe lângă declarația sa.

Citiți continuarea…

19:19 Alte fragmente osoase și urme de sânge, găsite de anchetatori în casa lui Gheorghe Dincă

Alte fragmente osoase și probe biologice au fost recoltate, sâmbătă, în urma cercetărilor efectuate de anchetatori la locuința lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de haine de damă și posibile urme de sânge.

Citiți continuarea…

17:30 Probele ridicate de DIICOT din casa lui Dincă au fost duse la Poliția Caracal

Perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal s-au încheiat, în cea de-a doua zi de căutări, după ce ancheta a fost preluată de structura centrală a DIICOT. Probele au fost preluate de anchetatori și duse la sediul Poliției Caracal.

Citiți continuarea…

17:00 Scene greu de privit la casa lui Dincă: Familia Luizei a vrut să intre în curte: „Vrem să stăm față în față”

Scene impresionante au loc, sâmbătă, la poarta casei lui Gheorghe Dincă, unde au ajuns mama și bunicii Luizei și au încercat să ajungă la bărbatul care a spus că le-a ucis pe pe cele două fete: „Vrem să stăm față în față”, a spus bunicul Luizei.

Citiți continuarea…

16:01 Gheorghe Dincă a oferit detalii șocante: A pus cadavrul în picioare în butoi, apoi l-a incinerat

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, desemnat de Baroul București, după ce cauza a fost mutată la DIICOT București, spune că la audieri criminalul a recunoscut că a pus cadavrul întreg în butoiul unde apoi l-a incinerat.

Citiți continuarea…

15:33 Avocatul lui Gheorghe Dincă: El a crezut că Luiza și Alexandra sunt prostituate

Apărătorul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că bărbatul a susținut, la audieri, că a crezut că Luiza și Alexandra sunt prostituate și a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fetele.

Citește continuarea…

15:11 Anchetatorii au găsit un beci cu o arhitectură complicată în casa lui Dincă

Anchetatorii, care efectuează și sâmbătă cercetări la casa lui Gheorghe Dincă, ar fi găsit un beci construit într-un mod complicat, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate cazului. Vecinii lui nu știau, însă, de existența unei astfel de structuri în subsolul bărbatului.

Citește continuarea…

15:05 Noul prefect de Olt, declarații de neînțeles la casa lui Dincă: Am venit să mi se întipărească locul

Angela Nicolae, noul prefect al județului Olt, a venit, sâmbătă, în Caracal, la locuința lui Gheorghe Dincă, și a făcut declarații de neînțeles: „Vreau să mi se întipărească foarte bine în minte acest loc”, a spus ea, precizând că nu a luat măsuri, fiind în funcție de numai trei zile.

Citește continuarea…

12: 43Avocatul lui Dincă: Spune că Luiza a fost de acord să-l însoțească. Nu susține că a incinerat-o

„Anchetatorii continuă acum percheziția și caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis și alte infracțiuni și ce probe există în legătură c ceea ce existî în momentul de față, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.

În ceea ce privește telefonul Alexandrei, apărătorul spune că Dincă a colaborat cu anchetatorii, însă inițial nu a fost crezut.

„S-au găsit acolo unde a arătat el. El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat și eu să se lămurească mai clar situația și a fost găsit telefonul Alexandrei. (…) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul.

Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza și pe Alexandra, însă nu susține că ar fi incinerat și trupul celei dintâi fete.

„El a declarat că ar fi ucis-o și pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu își aduce aminte. Deși s-a insistat, susține că nu-și aduce aminte. Cu Alexandra, situația este clară, dar în ceea ce privește pe Luiza, nu este încă lămurită situația, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaște două omoruri. Adică două fapte. (…) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se știe în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susține că ar fi incinerat și trupul Luizei”, explică Lascoschi.

Avocatul a dat detalii și despre cum a intrat în contact Luiza cu Dincă.

„El susține că a luat-o, nu știu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinația ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declarației lui, el susține că ea ar fi fost de acord să-l însoțească. Așa susține el. Nu se cunoșteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza, n.r.). A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut și a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce privește aflarea adevărului. El susține că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susținut”, mai arată sursa citată.

În ceea ce o privește pe Alexandra, bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o, dar în cazul Luizei, susține că nu a fost viol.

09:10 GheorgheDincăa ajuns la Casa Groazei din Caracal și participă la cercetări

Cercetările la Casa Groazei din Caracal, unde Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza au fost reluate, sâmbătă, după ce, în timpul nopții, familia fetei de 15 ani a fost anunțată, de ministrul Justiției, că ADN-ul copilei a fost identificat în oasele și cenușa recoltate.

Sâmbătă, procurorii DIICOT, împreună cu experții criminaliști, vor cerceta fiecare loc din curtea lui Gheorghe Dincă, urmând ca apoi să verifice cu atenție și casa.

Tot sâmbătă, vor fi verificate și gropile acoperite cu beton, din curtea lui Dincă, pentru acest lucru fiind aduse utilaja și aparatură speciale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA