Profesor filmat în timp ce LOVEȘTE CU SCAUNUL un elev, într-o școală din Ploiești

Redactor:
Laura Petrescu
Profesor filmat în timp ce LOVEȘTE CU SCAUNUL un elev, într-o școală din Ploiești
Un profesor pensionar lovește cu scaunul un elev într-o școală din Ploiești. Vezi imaginile cu profesorul scos din minți de comentariul elevului dintr-a șaptea

Incidentul a fost confirmat de inspectorul șef al ISJ Prahova, Nicolae Angelescu, iar o anchetă care să clarifice exact ce s-a întâmplat a fost demarată la Școala „Ioan Grigorescu” din cartierul Dorobanțu din  Ploiești.

În imaginile postate pe Facebook de un cotidian local, se vede cum un profesor ridică un scaun și încearcă de mai multe ori să lovească cu el un elev, dar acesta reușește să se ferească și să se ascundă după un cuier. 

„Incidentul s-a produs marți, la ultima oră de curs, la clasa a șaptea. Profesorul ar fi fost scos din sărite din cauza unui comentariu. Ar fi fost provocat, din ce am discutat cu directoarea. Trebuia să aibă un alt comportament. Este regretabil ce s-a întâmplat,” a declarat Nicolae Angelescu. 

Inspectorul șef a explicat că profesorul filmat este pensionar și fusese rugat de profesorul titular de biologie – care este în concediu medical – să-i țină locul pentru o săptămână. Pensionarul nu are încheiat vreun contract de muncă cu școala.

„În urma incidentului, de luni, acesta nu va mai intra la ore,” a anunțat Anghelescu.

Pe lângă ancheta Inspectoratului școlar, și Poliția a demarat o investigație pentru a lămuri ce s-a întâmplat.

 

Inchide