Prognoza meteo, 20 august 2020. Temperaturile maxime vor fi mai scăzute și nu scăpăm de averse

Prognoza meteo, 20 august 2020. Temperaturile maxime vor fi mai scăzute și nu scăpăm de averse
FOTO cu caracter ilustrativ
Publicat: 19/08/2020, 19:45
Actualizat: 19/08/2020, 19:50

Potrivit prognozei meteo de joi, 20 august 2020, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în nordul și centrul țării, precum și în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest, mai ales în prima parte a intervalului. Totodată, vor fi condiții pentru cantități de apă însemnate și căderi de grindină.

Temperaturile maxime vor fi mai scăzute decât în intervalul precedent, în regiunile sud-estice, fiind cuprinse între 23 și 32 de grade Celsius, iar cele minime, se vor situa, în între 12 și 22 de grade Celsius, potrivit stirimeteo.com.

Prognoza meteo în București, pe 20 august 2020

În Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul zilei, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă va fi mai scăzută decât în ziua precedentă și se va situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea până pe 30 august

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 17 august, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Prognoza meteo pentru perioada 17-30 august 2020, la munte

Până la finalul lunii august nu sunt prognozate variații semnificative în regimul temperaturii. Valorilor termice maxime, mediate la nivelul zonei vor fi de 18-20 de grade Celsius, iar minimele vor fi în jur de 11 grade Celsius.

Instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată în intervalul 18-21 august și în jurul datei de 24 august când aversele vor fi local însemnate cantitativ.

Horoscop săptămânal 17 – 23 august 2020. Leii își schimbă stilul de viață

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 august 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna aceasta se evidențiază prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, un aspect care deschide noi oportunități pentru toate zodiile, remarcându-se în mod deosebit impactul asupra nativilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Un alt mare atu al perioadei care urmează este comunicarea, dat fiind că Mercur va tranzita zodia sa de domiciliu, Fecioara, și ne va imprima un raționament lucid și o capacitate de analiză și sinteză deosebită, calități pe care le vom expune în dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase