PROGNOZA METEO în weekend | Vreme însorită, dar și cu vânt, pe 4 și 5 aprilie

PROGNOZA METEO în weekend | Vreme însorită, dar și cu vânt, pe 4 și 5 aprilie
Prognoza meteo pentru intervalul 24 august-6 septembrie
Publicat: 03/04/2020, 22:54
Actualizat: 03/04/2020, 23:13

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), urmează o noapte cu nori prin sud-vest şi nord-est, cu ceaţă prin zonele de câmpie, brumă prin centru şi minime cuprinse între -7 grade Celsius în estul Transilvaniei şi 6 grade Celsius.

Sâmbătă, norii încep să se înmulţească şi o să plouă slab, iar pe la munte o să fie lapoviţă. Vântul începe să prindă putere în sud-estul ţării. Maximele pornesc de la 11 grade şi se opresc la 17 Celsius, informează Mediafax.

Duminică, va fi tot vreme caldă, dar cu vânt puternic, mai ales în sud-estul ţării. În Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi izolat în Oltenia vor fi rafale de 60-70 km/h.

La munte o să bată vântul şi mai tare, chiar și cu 80 km/h pe crestele înalte. Nici în restul ţării nu scapi de vânt, dar vitezele vor fi mai mici, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade Celsius.

Prognoza pentru Bucureşti, în weekend

În Capitală, sâmbătă va fi o zi la fel de caldă ca cea de vineri, cu mult soare, care va urca temperatura maximă în jur de 17 grade Celsius. Vântul va fi mai intens, doar noaptea.

Și duminică, vântul își va face simțită preența, dar la fel și soarele, datorită căruia la amiază vor fi 18 grade Celsisu.